АБ Ѕвезди

Многу прашина почна да се крева околу АБ... Арно си беше кога никој не ги спомнуваше, кaко да не постоеа :)

Kheldo filmi - кога емисијата на АБ канал е во оптек.

ЧетириесетгодишнаТА возраст ВРВ
--- надополнето: 20 декември 2011 во 03:04 ---
Еве една слична на оваа :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? :icon_lol: Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура :pos: Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.

Се повеќе и повеќе мислам дека 'испадот' на Кили беше реклама за телевизијата

водителкава да не има некое секси помагало додека ја води емисијава? сериозно прашувам... додека збори мислам дека стенка оваа!
Не бре пријателе,така е навикната од многу пердашење,не гледаш дека личи на спонзоруша која не знае дека нашата Земја има комшиска планета која се вика Јупитер!

Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? :icon_lol: Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура :pos: Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.
Хаха можам да си замислам што мислел типот."Џабе ја врлај виска врлај виска и пак ништо"

Уште на времето кога бевме средно во гим Никола Карев, типкава се симиња доле во бифето и му вика на тогаш вработениот: чичко Симе дај едно смоки еве ти 1 денар ќе ти дужам уште 9 :facepalm:

Уште на времето кога бевме средно во гим Никола Карев, типкава се симиња доле во бифето и му вика на тогаш вработениот: чичко Симе дај едно смоки еве ти 1 денар ќе ти дужам уште 9 :facepalm:

Кога ја видов сега на видоево ми текна за која најмногу се зборуваше. Колку бисери лапна оваа цело Скопје на лист ги запишуваше :icon_lol:

Маја Глигоровска ме изнасмеа од сабајле, разбираш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom