АБ Ѕвезди

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Многу прашина почна да се крева околу АБ... Арно си беше кога никој не ги спомнуваше, кaко да не постоеа :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Kheldo filmi - кога емисијата на АБ канал е во оптек.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
ЧетириесетгодишнаТА возраст ВРВ
--- надополнето: 20 декември 2011 во 03:04 ---
Еве една слична на оваа :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Абе да и го пуштиме Кили и на оваа да ја среди малце :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? :icon_lol: Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура :pos: Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.

Член од
7 март 2009
Мислења
1.161
Поени од реакции
826
водителкава да не има некое секси помагало додека ја води емисијава? сериозно прашувам... додека збори мислам дека стенка оваа!
Не бре пријателе,така е навикната од многу пердашење,не гледаш дека личи на спонзоруша која не знае дека нашата Земја има комшиска планета која се вика Јупитер!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? :icon_lol: Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура :pos: Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.
Хаха можам да си замислам што мислел типот."Џабе ја врлај виска врлај виска и пак ништо"

theli2007

lost in the jungle
Член од
20 јануари 2009
Мислења
66
Поени од реакции
93
Уште на времето кога бевме средно во гим Никола Карев, типкава се симиња доле во бифето и му вика на тогаш вработениот: чичко Симе дај едно смоки еве ти 1 денар ќе ти дужам уште 9 :facepalm:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Уште на времето кога бевме средно во гим Никола Карев, типкава се симиња доле во бифето и му вика на тогаш вработениот: чичко Симе дај едно смоки еве ти 1 денар ќе ти дужам уште 9 :facepalm:
Кога ја видов сега на видоево ми текна за која најмногу се зборуваше. Колку бисери лапна оваа цело Скопје на лист ги запишуваше :icon_lol:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Маја Глигоровска ме изнасмеа од сабајле, разбираш :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom