Пост на кој сте се изнасмеале

Па добро е, не сум единствен. :tapp::tapp::tapp:.
Ееее идиоте бе, ее ретко глупа појаво, ццц. :facepalm::facepalm::facepalm:
Па уште фино лепо сум прашал, `зошто` и тоа невино смајли :).
на право место цитирам.
Добар си џонтра,добар.

Од кај кур да ја знам финтава, глеаш дека пред 5 месеци сум регистриран. :D:D:D И уште ми е смешно она невино зошто:)? :tapp::pos:
Ti kaza Io deka ima beter u religija, uzivaj premija si ti :D bashka so ogled na toa shto si interash brzo kapirash :icon_lol:

Nino garant gledal cela vecher niz prozor da ne mu se vrtka nekoj manijak naokolu :pos:

Џонтра барем си прими ремет и не му се криви другите, credit to the guy да беше нескафе ќе видевте сите на профили сабајлето секири и чекани .!

Џонтра барем си прими ремет и не му се криви другите, credit to the guy да беше нескафе ќе видевте сите на профили сабајлето секири и чекани .!
Чекај ја сеа не го разбирам Џонтра,што се сеќира толку ,а ја што да кажам:D.

Чекај ја сеа не го разбирам Џонтра,што се сеќира толку ,а ја што да кажам:D.
Кај Џонтра смешно е што цел форум виде, на тапет беше у сред најгледаната тема може на цел форум, и баш како што си вика со наивново :) смајли си пишал зошто :D :D :D :D

Кај Џонтра смешно е што цел форум виде, на тапет беше у сред најгледаната тема може на цел форум, и баш како што си вика со наивново :) смајли си пишал зошто :D :D :D :D
Ke beshe jako Skorpion da go imashe napraeno toa.

Moesh da zamislish otvara Nino forum i gleda Skorpion go manijaci po fb i zima trca u kujna zima tapata si ja nacukuva u gz i se zatvara u plakar.

:pos:

немало вака смешен ден на форумов одамна :)

:pos::pos::pos:
Нескафе кај Ацид ќе не пријавеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom