Пост на кој сте се изнасмеале

Не е пост, ама го открив најтрпеливиот член на форумов:
nonc.PNG

Тоа едно мислење е од денес btw :)

Ова е појако од советот. :D

Во овој момент, одлучуваш дали ќе го примиш во себе неговиот пенис и неговиот хумор или само неговиот хумор. Верувај, после неколку примања на пенисот, хуморот (барем тој дел со сестра ти) ќе ти се чини само како подобрување на вашиот меѓусебен однос, наместо проблем

Во темата:Верноста, некогаш - би издржале ли сега

Ако се сака, сѐ се може. Зборуваме за верност. Зарем денес е потешко да бидеш верен со целата оваа развиена технологија и неограничен интернет?

Колку Гигабајти порки ти се доволни да останеш верна?

:pos::pos::pos:

Од најлегендарната тема , постари постови:

Blind date never again !!
Посебно не договорен преку нет коа типката неќе да ја спуште камерата под цицките !

јеботе , да знаеше дека со Годзила сум се договорил , немаше да излезам од дома :eek:

Се договоривме со типов да ме собере од работа и да идеме на пијачка. Во тоа време работев во Аеродром, а живеам во Карпош. Бевме на пијачка, све супер, муабет ок, се договоривме за уште една пијачка наредниот ден... Дојде време да си одам дома, влагаме у кола кај него и он ми се врти и ми вика - ок, кај кои таксисти сакаш да те оставам? :vozbud:

Не кажувам детали, ама пред многу години кога немаше фб ми испофалија една убава била ваква таква онаква аааааааааа ууууууууууу аааааааааа ууууууууууу се попалив ко млад мајмун и ајде.Остај шо каснеше 45 минути тоа не ни спомињам.
Да скратам при крајот на вечерта ми се јаде ми се вие , му викам на девојчево ај да јадеме и ми почна не ,не, не сум гладна не сакам--филмови нешто врти.
Од двај ја намолив да отидеме до сендвичара да јадеме, земавне по еден сендвич седнуваме еден до друг.
АБЕ ЕЈ КОГА СЕ РАЗЈАДЕ ја уште три залака не сум каснал таа веќе при крај ја гледам :гик: конечно девојче со апетит и шо не изводи, и се ќе беше во ред ама у брзањето кога се испомачка со сусам мајонез кечап , на чело коса, гледа народ срамота викам дај да ја забришам малку, земав дискретно свиткана салвета пружам рака накај неа таа кога виде кога напраи еден дак фејс , ( нај веројатно мислеше дека сакам да ја залапам, а кој нормален би се лапал со сендвичи во рака и полна уста )
И викам
Не, не - чекај да те забришам :pos:
Ајде после да се раздвижиме ,извади мандарина од ранец ја излупи и ми вика ај касни, ама не, не ми се јаде.
Ама ајјјјјјјјјјјјјјјјјјј касниииии.
Си велам јади човеку да не извади некој боксирач од ранец.
Ај да седнеме на клупава па ќе каснам едно парче.
Седиме и викам ај дај,
Ама не јас да ти дадам
:confused:
Е ај чим ти е мерак ( ваљда ќе се тргне )
Абе кога почна да ми бута од тоа мандарините кога ги излупи толку бе,
Абе чекај бе ќе ме задавиш ејјјјјјјјјјјјјј
Ама види колку се убави касни си ! ,
Гнетам што ќе праам романтики тепаме.
Уствари цело време додека ги гнетев мандарините, покрај тоа што пазев да не се удавам размислував колку сум среќен што не порачав помфрит со сендвичите,
После години и години шетајки се на плоштад од далеку ја видов како се движи во мој правец,во едната рака држеше амерчки крофни во другата кока кола, АБЕ КОГА МУ ЈА ЛЕТНАВ ДА БЕГАМ како самиот ѓавол да сум го видел. :vozbud:

:pos: Си викам , замисли некој рандом лик си ја чита вака темава и се најде опишан во некој пост :pos:

Нека прекинат Телма да се ценкаат како Лотито кога купува играчи и нека ги откупат тие права више еднаш...

Па Лотито не купува играчи бе. :P
Ако преговараат како Бранкашто преговара, тогаш ќе ги земат тв правата на позајмица или 50% :P .... или друга тв куќа ќе им ги земе пред нос!
Ако вредат 15м Секо ќе им дадеше 25 и ич да не се замара со нив.

... а Марота ќе ги откупеше на 10 рати со можност цената да порасне доколку натпреварите се поефикасни:)

Галијани че чекаше 5 минути пред краен рок. Ќе пробаше тие 10000 евра да ги плати на рати за 10 месеци. Немаше да успее и ќе рече: Добри сне и вака. Имаме добри филмови на програмата.
Де Лауреантис ќе фрлеше двојно повеќе и ќе го одкупеше руското првенство

тема серија а секогаш на ниво :pos:

едит:
Да беше онаа будалата од Палермо, ќе ги избркаше сите од телевизија барем по три пати и уште толку ќе ги вратеше на работа.

:icon_lol:

:mad::mad: Поголема будала, нецивилизирана битанга, селјак глуп ќор и што уште не нема од мене. Џабе ми е и наука и знаење и се кога сум глуп и не мислам со ова тиквата ич шо прам и како прам.
за мене само вака оти да знаеле моите дека олку глуп че излезев гарант немало да постојам :mad:
Прегледај го приврзокот 70652

вака да ме реши некој нема да е лошо.

Мајмун нека ти помине нервозата побрзо али ќе ме умреш мене некој ден со постовиве :D

Сега некој искрен ВМРО-вец го глеат Герет Бејл со Флорентино на вести и си велит: „Ех, колку фонтани се прает со 109 милиони евра...“ :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom