Пост на кој сте се изнасмеале

Тема: http://forum.kajgana.com/threads/Карактерот-на-Исус-спрема-зодијачкиот-знак.69952/
Демек не важи за Исус хороскоп?? па се до смртта исус беше само чоек, јадеше,
одеше во ВЦ, повраќаше ко ќе измеша пијачки, имаше утринска ерекција, беше поспан на сабајле, му студеше на зима, потеше на лето, сечеше нокти, стижеше коса...

А и хороскопо му е баш погоден.
Што би му порачал ти на Исус, вака после твоево макотрпно истражување..?

дека од планетите не се бега

Требаше да го болдираш делот "Кај се вашите деца" :D
На тоа прашање добив одговор "мајка му на Миркуловски и брат му на Мојсо" :pos:

Али добро се насмеав :D

Добро е што си почнала да вадиш и користиш некои поими, овака изгледаш поучено (y) Продолжи така, во септември ти почнува училиштето, па ќе се видите со другарчињата од клас да ти покажат уште некој збор со кој ќе изгледаш поинтелигентна во своите постови.

П.С од што заклучи дека не сум знаел што е пласибо?

(не знам за што им е дискусијата, ама интересно е)

Ве глеам сите тука за нигде, не бидете покварени ради таа фора знаете ли сега колку други женски може да легне, како што покажува праксата женските сакаат идиоти џабе ти си читал стивен спилберг

Sussaro друже, си испуштил еден чекор во анализиве.. СТИВЕН СПИЛБЕРГ!

Гледам дека многу се буна кога ке се збори овде за Шкендија па сакав само кратко да ти објаснам некој работи околу Бериша , мене лично мие еден од нај омилетите и играчи што ни биле мислам дека е и еден од најкфалитетните штопери шо имала Шкендија до сега ,мозно е да му дузеле незнам но не до толку колку тој кренал паника ке ти дадем еден пример,Полозани остана мосле му дојде некоа понуда изгледа беше Гостивар и му нуделе месечно 500е... одговорот му бил јас тие пари ге земам и во Шкендија што ги собираа парите од продадените карти,да си сигурен дека нее чарчиски муабет ова што ти го казав.

Е сега Бериша што не му се чекаше за уште некој месеци и да земе сега дупло поголема плата тоа е негов проблем фала богу дека секој игра за пара денеска и од таткоти дае дуканот ако не фрла некој денар не ти се рабти па камоли ова,но тоа највише што ме нервира е фактот што има неколкупати изјавено дека Шкендија не би ја сменил со ниеден друг тим од нешето првенсво но јбг,знам дека сега му гори душата за да игра за нас.
By Mbret со солзи се смеам , рикам , урлам разбудив цело маало од смеење .Прочитајте доколку можете.

Трето, ти препорачувам никогаш да не отвараш фирма и ги земеш првите две три букви од „Драга Кајгана„ за твое добро.

Ајт.

th_AnimatedBravoSmiley.gif
:icon_mrgr:

сега чупето пиши на некој форум “.... и бев спремна да му го испушам, кога тој ми порача вода и си замина.... изгледа беа некоја екскурзија на деца со посебни потреби пошто уше 20-30 гревчиња се смееја кога тоа го направи“

И така Лет3 ми должи еден лаптоп...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom