Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заинтересиран сум и за бонг и за понг. Сфе шо завршува на нг.
Генг-бенг?![]()
Ретко, обично 1-3 часа пред да имам секс за првпат со девојка за да не се обрукам свршувајки пред време од преголема возбуда.
Штотуку дознавме дека и ретко клецкаш
супер играат Арсенал со оглед на тоа што им се исподеси со играчкиот кадар, браво.
Кажи му браво на Венгер.![]()
Дај ми скајп, мејл нешто, сигурно нема Венгер пред Тинекс во Ѓорче да го најдам.
Во Козле живее![]()
Вторник и петок обавезно во ЈСП се вози.
Венгер едино може во СП Маркет или Кам да пазари, нема шанси во Тинекс, скапи се тие.
Дефинитивно многу полесно ги прифаќав корпите од женски...
![]()
У право биле ВМРО, невработеноста навистина се намалила.
Фала Богу дојде Бакрач за градоначалник, ни се поедностави животов
![]()
Криво е или мене така ми се гледат?
Абе па и вие за сламка се фаќате, крива е и кулата во Пиза па што.![]()
Да му ебам мајката бе да ти ебам фацата дунафкотрифуновска да ти ебам бе да ти ебам матер похована бе ало..
Па пичка му мајчина бе да ти ебам мајката в пичка шехерезадова..
Он ќе ми се прави некоја фаца ќе ми бега од прес да ја ебам мајкаму на бенч прес да ја ебам.
Подршка имал од Фергусон..ма мрш да ти ебам фацата лута феферонкова да ти ебам косиот нос црвен ужарен да ти ебам.
Да ти ебам мајката зимзелена!
Сурла сурлаковска пичкодрварска да ти ебам шишаркова..
Фелаини ќе ми го играј напред да ти ебам шупакот шупаковски!
Па и онај Мата душа нема да му ебам гоустбастерот да му ебам неможи да се загради да му ебам листопадното дрво.
Ван Гал, Мата и Фелаини подитно аут да му ебам пичките материни тројцомускетарови антиталентовски.
Ќе се нервирам јас за шо бе не е ова куров дол па така да си играете бе да ви ебам мајката црнодробна
Гледајте какви ИГРАЧИШТА имаме бе а сите ќе ги уништи да му ебам звучникот.
Бурнмаут и Норвич бе алоо бе срамота е да ја ебам мајкати под мишка да и го ставам .
Сме биле прво па сме паднале на 4-5 место па може за некоја недела пак ќе се качеме на прво аааааа каде бе со такво размислување бе штрумф еден
Кога немаш победнички менталитет каде на курот ќе одеш да ти ебам травопасниот цреп..
До каде дојдовме да се тресеме против ебани тимови, гол да неможе да дадеш да му ебам фацата..
Ја верувам и сум 100% сигурен да е друг тренер Марсиал, Депај и Лингард напред ќе му ебат мајката на кој и да е тим, поготово Марсиал, шо играч имаме и така ќе се уништи..
Играч како Ерера ќе изгубеме, Швајнштајгер..се ќе си ебе матер само заради тврдоглавата бандера, зацементирана зимзелена похована фаца, да ти ебам смигл фејс.
Стани од столчето мртво, дај му волја на играчите да ти ебам фацата испадната од стоби флипс смоки..
ДА ТИ ЕБАМ ЖЕНА, ЌЕРКА, БРАТУЧЕДА, ТЕТКА, КОМШИКА, ДАЛЕЧНА КОМШИКА, ПОДАЛЕЧНА КОМШИКА СЕ ДА ТИ ЕБАМ.
Да го ебам чајот шо женати го пие.
МРШ У ПИЧКУ МАТЕР ДА ТИ ЕБАМ ФАЦАТА ЛОЈНА ДА ТИ ЕБАМ БЕ КВАСЕЦОТ ДА ТИ ЕБАМ ПИЧКО ЕДНА ПИЧКАРОВСКА ДА ТИ ЕБ
Да му ебам мајката бе да ти ебам фацата дунафкотрифуновска да ти ебам бе да ти ебам матер похована бе ало..
Па пичка му мајчина бе да ти ебам мајката в пичка шехерезадова..
Он ќе ми се прави некоја фаца ќе ми бега од прес да ја ебам мајкаму на бенч прес да ја ебам.
Подршка имал од Фергусон..ма мрш да ти ебам фацата лута феферонкова да ти ебам косиот нос црвен ужарен да ти ебам.
Да ти ебам мајката зимзелена!
Сурла сурлаковска пичкодрварска да ти ебам шишаркова..
Фелаини ќе ми го играј напред да ти ебам шупакот шупаковски!
Па и онај Мата душа нема да му ебам гоустбастерот да му ебам неможи да се загради да му ебам листопадното дрво.
Ван Гал, Мата и Фелаини подитно аут да му ебам пичките материни тројцомускетарови антиталентовски.
Ќе се нервирам јас за шо бе не е ова куров дол па така да си играете бе да ви ебам мајката црнодробна
Гледајте какви ИГРАЧИШТА имаме бе а сите ќе ги уништи да му ебам звучникот.
Бурнмаут и Норвич бе алоо бе срамота е да ја ебам мајкати под мишка да и го ставам .
Сме биле прво па сме паднале на 4-5 место па може за некоја недела пак ќе се качеме на прво аааааа каде бе со такво размислување бе штрумф еден
Кога немаш победнички менталитет каде на курот ќе одеш да ти ебам травопасниот цреп..
До каде дојдовме да се тресеме против ебани тимови, гол да неможе да дадеш да му ебам фацата..
Ја верувам и сум 100% сигурен да е друг тренер Марсиал, Депај и Лингард напред ќе му ебат мајката на кој и да е тим, поготово Марсиал, шо играч имаме и така ќе се уништи..
Играч како Ерера ќе изгубеме, Швајнштајгер..се ќе си ебе матер само заради тврдоглавата бандера, зацементирана зимзелена похована фаца, да ти ебам смигл фејс.
Стани од столчето мртво, дај му волја на играчите да ти ебам фацата испадната од стоби флипс смоки..
ДА ТИ ЕБАМ ЖЕНА, ЌЕРКА, БРАТУЧЕДА, ТЕТКА, КОМШИКА, ДАЛЕЧНА КОМШИКА, ПОДАЛЕЧНА КОМШИКА СЕ ДА ТИ ЕБАМ.
Да го ебам чајот шо женати го пие.
МРШ У ПИЧКУ МАТЕР ДА ТИ ЕБАМ ФАЦАТА ЛОЈНА ДА ТИ ЕБАМ БЕ КВАСЕЦОТ ДА ТИ ЕБАМ ПИЧКО ЕДНА ПИЧКАРОВСКА ДА ТИ ЕБАМ УВОТО ЛИСТОПАДНО!
Кое филмчиште може да се направи за ликов аууу. Не е битно дали постои дали не , дали е трол дали е будала. Дали некој од останатите членови е можеби Сунѓерот? Дали е можеби некој поранешен член? ( тука иде тм тм тмммм , некоја мистериозна музика ) Холивуд може гомна да јаде. Ова може да биде подобра приказна и од онаа со Kaiser Jose
Kaiser Jose?![]()
Мексиканска верзија![]()
- Мајка ми куќата ја претвори во епилептични дворац из Недојдије. Нема ќоше на спратот шо не трепка. Уште Бамби фали ..
Утакмицава беше како Revenant влечење по снег лагано,важно камера топ беше хехех.