M-1
Добро утро Махачкала!
- Член од
- 6 септември 2010
- Мислења
- 4.243
- Поени од реакции
- 7.364
Колку беше убаво порано во Охрид кога ништо не се градеше, со дупки на улицине и тротоарите, со хаотични неплански раскрсници БЕЗ СЕМАФОРи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку беше убаво порано во Охрид кога ништо не се градеше, со дупки на улицине и тротоарите, со хаотични неплански раскрсници БЕЗ СЕМАФОРи.
Некој ден на кружнион кај банкана ќе ме згазат, ни застанвит некој ни ништо, катастрофа.
А 15 коли се во градов, ам лето ко ќе дојт ???
Sent from my D2403 using Tapatalk
Јас обично чекам да се завршит нештото за да јадамOоо ти неук човеку, како се осудуваш да го критикуваш грандиозното дело на некој незнаен охридски уметник?
...Кој гарант првата скица за кружнион му била од кока напраена.
![]()
Исто!Со секое идање во градов се појќе и појќе ми се намалвит желбата за евентуално перманентно враќање и градење некој живот овде. Убо е за празници, 2-3 недели преку лето и толку. Жално.
И јас чекав да завршит, да не испадне јадам гомна пред време, ама ова немат смисла сварно. Незнам чива е идејата за онаков кружен тек, жива глупост на најпрометното место во градов.Јас обично чекам да се завршит нештото за да јадамили да го пофалам, така и за ова, ај ќе почекам уште малце иако не ми гледат на арно.
Како што си кажав погоре, неколку пати, т.е 3 пати досега сум се нашол во ситуација да се расправам, тое 300% повеќе него во минативе 22 години. Проста математика![]()
Ај доста не цмиздри, за едно езеро ли си?
Шо да ти расправам..Ај доста не цмиздри, за едно езеро ли си?
Па знаеш ли колку езера има по светов?
Еве утре ако сакаш од Трансмет ќе ти ископат дупка у Охридско Поле и ќе ти ја напунат со вода.