Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.558
- Поени од реакции
- 26.682
Озил во супер форма е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај го ти Страчателата, него Бог ќе го прости Ајскрим од ваш фан клуб се испосра со шовинистички изјави пред некое време, сега ти. Бем ти навијачи, клубот им го викаат Стара Дама, тие шовинисти пар екселанс.
супер играат Арсенал со оглед на тоа што им се исподеси со играчкиот кадар, браво.
![]()
Се вoзбудијa.
им замина костурот во една сезона, Влар, Делф и Бентеке, ги заменија со некои што ни дома не ги знаат и ете го епилогот. Ајде разбирам мораш да продадеш играчи од таков калибар кога тогаш ама не можеш сите пари во џеб да ги пикнеш.Добро играат денес, но и Астон Вила е очајна екипа. Не знам како дојдоа на ова дереџе, но оваа екипа би испаднала и од Чемпионшип.
супер играат Арсенал со оглед на тоа што им се исподеси со играчкиот кадар, браво.
Дај ми скајп, мејл нешто, сигурно нема Венгер пред Тинекс во Ѓорче да го најдам.Кажи му браво на Венгер.![]()
Дај ми скајп, мејл нешто, сигурно нема Венгер пред Тинекс во Ѓорче да го најдам.