H
HoT IcE
Гостин
Ме пресмеа братов

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се плеткавме месец и нешто, за таа да замине во друг град и да лека полека, ме одсака ко ете, дечко, и ме засака ко другар. Која е причината - може да претпостави секој од вас и да си пише коментар. Исто така да си пише и дали е возможно пак да ме засака...поише од другар.
П.С. строго е чувана и немала дечко порано, мн учи...
П.П.С. Невина е, слабо ја фаќа мерак.
Дијамантот е јаглерод.
Графитот е јаглерод.
Фулеренот е јаглерод.
Аморфниот јаглерод е јаглерод.
Јаглеродноте наноцевче е јаглерод.
Графенот е јаглерод.
Графдијнот е јаглерод.
Ниту дијамантот е графит или фулерен или било која друга алотропска модификација на јаглерод, но самиот тој е јаглерод.
Ниту графитот е дијамант или графен или било која друга алотропска модификација на јаглерод, но самиот тој е јаглерод.
Истото важи и за останатите алотропски модификации на јаглерод.
1 дијамант =1С
1 графит =1С
1 фулерен =1С
1 аморфен јаглерод =1С
1 јаглеродно наноцевче =1С
1 графен =1С
1 графдијн =1С
1 дијамант + 1 графит + 1 фулерен + 1 аморфен јаглерод + 1 јаглеродно наноцевче + 1 графен + 1 графдијн = 1С
Сега јасно ли ти е како Отецот, Синот и Светиот Дух не се три Бога, туку ЕДЕН Бог?
Царот како и секогаш ме пресмева .Името и значи “Македонија е до Дунав!“
(а поздравот е наменет за сите кои боледуваат од разни срцеви мани и проблеми, зато е во таков облик со мана)
од тема.Едно штипе за очи... разни акции, ке се разнесат терористите, или авионите ги срушија кулите, ама секогаш ќе се најде неоштетен пасош ( изгледа за терористите праат неуништливи пасоши)... а за што к*р би го носел терористот самоубиец пасошот, за патување на оној свет![]()
Од што се повреди телето бе, му ебам главата празна....
Си го удрил малиот прст во Валбуена...не го видел![]()
UMRI!
Втор пат за 1 гем ми кине 10к. Гомно! и два пати исто сценарио, дозволува брејк да му направат, го враќа и уште еден брејк прави кога веќе не ми е потребен. Гомново може и да мести, со оглед на тоа што игра за 100долара награда. Аматерски латино ГОМНА!
Вчера истурив пијачка врз тастатурата и забршав само не го исклучив терав со него уште некој саат (славев роденден) и се најнормално се исклучи. Но од сабајлево веќе не сака да се упали.
Совет што може да биде и што да правам ?
go fatilo od pijackata
Иди ти чувај го тоа мртвото куче што ти личи на еж
Жалуз повторно се надмина себеси, фрижидер да фрлеше ќе влезеше![]()
Роџер Сланина страјкс аген!Хипохондрија е многу ружна ствар. Те боли лево, те боли десно, ти трпнее раката, имаш канцер на све... И тоа е проследено со специфичен секогаш ист тек на настани. Прво почиње со обемен нихилизам у комбинација со депресивни епизоди. После тоа, се запрашуваш кои се твоите животни цели и дали треба да ги имаш. Па дали тие што те дупеле у второ, биле у право дека си срање, што ако имаш преголеми очекувања од себе? Гарант тоа што комшијата на комшијата на дедо ти те серел, е искрено, он те знае боље од сам што се знаеш, нејќеш да се соочиш со фактите.
После следуе дефанзивниот механизам кој неминовно се активира. Сите се глупи, никој не може да разбере објективно што осеќаш и што влијае на тебе, па ти лепат етикети. Ради тоа почнуваш да се идентификуваш со некое срање малцинство (двајца) од потиштени фактарди ко тебе и заедно пробувате да го рушите општеството составено од плитки медиокритети според вас и тие фаци ти стануваат најдобри другари со кои заедно гледате Filthy Frank и се смеете на таа туморна болештија од лик.
Али у сите тие моменти, референтен систем за светот си ти самиот, нема тука муабет. И после седнуеш и си го праиш муабетот, „Кој кур сум ја, кој го боли курот за мене? Зошто мислам дека некој го боли курот за мене?“ Тука доаѓа уствари катарзата, сфаќаш дека си небитен, ништо не е битно. Си ги фрлил сите црнила у вода. Легнуеш среќен. Стануеш сабајле и пак те заболуе нешто десно. Те боли лево, те боли десно, ти трпнее раката, имаш канцер на све...
И Бугариja ке участва.
Ште има смешки!