Пост на кој сте се изнасмеале

Лазар, ќе се разбереме утре на час со тебе.

А кога се зачленуваш на форуми да бараш помош за во школо препорачливо е да не го користиш вистинското име и презиме.

Тоа што им ја дадов таа тема е во склоп со програмата. Немој да судите предвреме.

Или у целосен контекст:

10603699_10204918750232261_5495924134539374870_n.jpg

По што следи:

14221_10204458055151455_3478473852868450995_n.jpg

Утре у школо од памет ќе се извади еј. Го замислувам "Професоре...не знаев дека сте и вие на Кајгана.." А професоров некој 60 годишен збунет максимално.. "Каква кајгана бе жена ми не ми дава ради холестеролот.."

:cool:

Би му напишале и на овој ама на прошлиот што му напишавме есеј ни А не кажа не па фала да каже, ааа дома ви така...

Постот на Драгонски го цитирам чисто да знаете за што се работи, т.е. каква е темата. А врвот е постот на Џони, кој го знае Џонка знае за што станува збор. :pos::pos::pos:
Можеби е дебилна и не потребна темава и ако како таква се избрише не би имал против пошто во 3 саат штом ми текнало да ја отворам темава сигурно и не ми е најдобра идеја :icon_mrgr:

Трансфер периодот заврши и полека сите лиги се спремаат да влезат во редовен натпреварувачки ритам. За време на летово се изначитавме премногу предвидувања за тоа како некој трансфер е добар/лош/грд и претпоставувам дека тие што дале некои по храбри предвидувања ќе се цитираат на крајот на сезоната доколку биле во право. Е па еве ви можност во оваа тема да пишете што очекувате а другите велат дека сте комплетно погрешни во очекувањата.

Вака полесно ќе може да се цитирате на крај на сезона и на сите да им речете "ВИ РЕКОВ", ама и полесно ќе можат да ве цитираат на крај на сезона ако згрешите ептен и да соберат лајкови на ваше не знаење :D

Горе доле тоа е тоа, можете да почнете со предвидување за престојнава ( па и за следните неколку сезони зошто да не) сезона.

Типувам..додуша ништо не типувам ионака ќе излези обратно

Само шо Лазо побарал мењање на никот пред постот на TheRed1.

Па и ти не си стварно Мачорка! Не уништувај забава сеа. :D

И леандра прееска ми рече дека многу сум се уозбилила...
Прав намќор сум станала, фали уше да почнам да им ги дупнувам топките на децата пред зграда.

Дефинитивно треба да се направе апликација на повеќе јазици шо ги содрже состојките на шампоните, пастите за заби и другите производи за лична хигиена, за да пробаме да му доловиме на новите генерации шо се правеше додека си во ВЦ пред да ги измислат смартфоните.

Баш добра идеа. :icon_lol:

Последно уредено:
Го кажа ова - и остана жив. . :icon_lol:

Ај објасни ти што е смешното, ме интересира онака бидејќи јас не гледам смешно, како и да изгледа напишаното.

Само шо Лазо побарал мењање на никот пред постот на TheRed1.
Може TheRed1 прво во пп му се заканил дека ќе види утре на час а Лазо се извадил од памет и избегал од конверзацијата и одма побарал мењање на никот па после TheRed1 му напишал и на темата за секој случај. :);):);):);):);):);):);):)

:pos:

Пред 2 години Владата им понуди на штрковите легализација на гнездата за само 1евро.

Договор беше потпишан и со ЕВН , штрковите социјалци кои поставиле гнезда во бандерите нема да плаќаат легализација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom