Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Го спомнавме и тоа де. Сега само чекаме до 16ти август за да ја официјализираме кладбата со сите детали и услови. Моли се да не се повреди до тогаш :D

http://havecostaandcescsignedyet.weebly.com/

Трансверов за мене исто како да не се случил . Чекам други вести во тимот , нешто ново некој друг трансвер .
Шварцер од ФК ЈСП во ФК Челзи за тебе не е трансфер ? :D

Страницата на Донев после долго време си ја заврши својата работа .

Шварцер од ФК ЈСП во ФК Челзи за тебе не е трансфер ? :D
Не , сакам трансвер од 60 М сега после Торес сакам нов рекорд :icon_lol:

Го спомнавме и тоа де. Сега само чекаме до 16ти август за да ја официјализираме кладбата со сите детали и услови. Моли се да не се повреди до тогаш :D
Не. Ако се повреди исто си важи кладбата. Ете можеби ќе освоиме титула т.е. не можеби СИГУРНО ќе освоиме ПЛ или ЛШ како што рече па и тоа ќе важи во кладбата.
Штом играчот е потпишан за Челзи ете 1 настап ако има кладбата важи.

Официјализирана е со самиот негов потпис ама еве пак. Ако не изигра ни минута во Челзи со 1 коеф. се рачуна кладбата.

Ако даде Коста во сите натпреварувања 16 или повеќе и Челзи освои ЕПЛ ИЛИ ЛШ добитен си со лична карта дојди да те исплатам.

Ако Коста даде 15 или помалку -||- и Челзи не освои ЕПЛ или ЛШ јас сум добитен.

Ако Коста даде 15 и помалку а Челзи освои ЕПЛ или ЛШ се рачуна со коеф. 1

Ако Коста даде 16+ и не освоиме ЕПЛ/ЛШ се рачуна со коеф. 1.

Good luck and may the odds be ever in your favour.

Би требало уште Луис, и евентуално Тиаго како бекап, во случај на многу повреди да се најде сезонава. Погба не верувам, премногу јаки ќе бидеме така.

@dragonsky убаво си пишав јас дека кладбата ќе ја потпишеме на денот кога ќе почне новата сезона. Ако се повреди лошо на подготовките (5-6-7 месеци), ништо. Ептен се мали шансите за тоа, ама мора да пазам на сите детали.

Страницата на Донев после долго време си ја заврши својата работа .

Не , сакам трансвер од 60 М сега после Торес сакам нов рекорд :icon_lol:
За 5-6 години ќе се објави дека Коста дошол за 65м.

А и вреди. :ROFLMAO:

драгонски ко кредит од банка да ти дава, све му е полно со и / или, на крајот можете двајцата да сте добитни :pos:

Не. Веќе реков дека повреда негова на подготовките докажува дека бил лош трансфер. Ебаму мајката ако СВЕТСКИ ИГРАЧ се повреди по 60м. одиграни против Олимпија.

Кладбата важи, туку и сам се фаќаш за гранки сфаќајќи дека си грешка.

Него јас уште од сега да закажам пат за Љубљана да стигнам ден пред пристигање на Коста во хотелот за да чекам цел ден за да го гушнам :X3:[DOUBLEPOST=1404232589][/DOUBLEPOST]
драгонски ко кредит од банка да ти дава, све му е полно со и / или, на крајот можете двајцата да сте добитни :pos:
Па баш како од банка, врти сучи нема во ќар да испадне :ROFLMAO:

ДОБРО БЕ КОГА СТИГНА ЛАЈК ДА СТИСНЕШ ?

Мора да се пази зошто 1 и 0 се 0, ама 1 или 0 се 1. На многу начини може едната страна да се заебе, па затоа треба да се пази на деталите :D

Добро е битно се решивме.

Се читаме во мај. :)

Нека е со среќа ајде, само да се излаже некој да го земе Торес и топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom