Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Нема потреба од уште еден креативец покрај Фабрегас, Матич и Оскар. Рамирес и Микел ќе ни требаат како копачи кога треба да чуваме резултат, ако продадеме 1 од овие двајца а не донесеме копач ќе ја заебеме работа. Неможеме од Фабрегас и Оскар да очекуваме хард дефанзива кога не се способни за тоа.
И ја Рамче не би го дирал, голем радник е на теренот, плус знае некогаш да изненади со неговата брзина. Ако нешто би менувал би го менувал Микел ма да со сега кога нема да ни фали креативност, воедно од него ќе се очекува само дефанзива и да додава до Фабрегас- Матич би го оставил. И така не зима којзнае колку голема плата а и не се будни за минутажа.

via Chelsea Football Club Macedonia(facebook)
Атлетико Мадрид веќе не е во преговори со Челзи да го откупи или да ја продолжи позајмицата на Тибо Куртоа.
Според EatSleepSport, Мадридскиот клуб влезе во преговори со ЦСКА Москва и веќе успеа да направи формален предлог за купување на голманот Igor Akinfeev.

Значи и Коста едвај чекаш да дојде :)

Коста не е Шпанец.
Еве вечер игра Шпанија ќе видиме дали ќе биде прв тим и ако игра дали ќе даде гол против Холандија (пошто нели нас ни требаат играчи што ќе даваат голови против вакви екипи бидејќи давање голови против Салвадор е толку лесно што и ...um.....nvm)

Ова со Фабрегас доволен удар на Тобџиене им беше за годинава :D

BqAvlJOIgAAkoeE.jpg

Коке и Торес[DOUBLEPOST=1402665960][/DOUBLEPOST]ШОКАТНО !

МЕНАЏЕРОТ НА ЧЕЛЗИ ИМ ЈА ЈАДЕ ХРАНАТА НА ГЛАДНИТЕ АФРИКАНЧИЊА ??!?!?!?!?!?!?!?!??!1111////

10438533_10152483260889614_3786950337205923800_n.jpg
[DOUBLEPOST=1402670440][/DOUBLEPOST]http://www.chelseafc.com/news-article/article/3902511/title/bring-the-bridge-home

Последно уредено:
Куртоа се врака сега или не???

Куртоа се врака сега или не???
Не се знае уште. Секако уствари клубот не мора да даде некаква официјална потврда. После СП, Куртоа треба да дојде во Челзи.

Луиз сега и официјално веќе не е играч на Челзи.

оди беееее, јас па мислев за Луис од Атлетико цццц сеа прочитав НЕ Е. цццц

Дај бе уживајте малце у светсково не вреди да се замарате со клубов сега има време у Мај ќе пцуете се живо и диво (освен Донев за него секогаш е тука следната сезона во обид да не се признае дека сум бил во право :D )

Еве у моментов Ето игра башка. После ќе го видиме Фабрегас. Па и Коста сто посто ќе игра во прв тим пошто е многу добар играч што во тим со Торес што сите го хејтате и Виља што има 33 години ќе биде прв напаѓач. Пошто е играчиште што сигурно ќе даде гол вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom