Пост на кој сте се изнасмеале

Вие сте фашисти од прв степен, тоа сте го докажале.
Господ е голем, направил да живеете со нас инаку одамна би се решила Европа од вас, гомни кутри
:pos: :pos::pos::pos::pos:

StopPlease_answer_1_xlarge.jpeg

Иако се работи за една болна тема(и не знам дали да плачам или да се смеам), во која има се', но ова е нешто што не смее да се пропушти. Идиотизам на level катаљарда.
Обратете вниманите на црвените болдирани делови, со која само гордост го пишува, можам да ги замислам онака испрчен пред монитор со сериозна козоебачка фаца.......:pos:
Абе за сите оние кои осудуваат се и сешто албанско.
Абе идиоти, што мислите, не беше провокација големиот постер на контроверзниот лик на Јанкуловска во Чаир???
На истото место беше постерот на Иванов, но албанците покажаа дека не се фашисти како сто ги именуваат. Потоа, фашистите од ВМРО решија да го сменат постерот, и на истото место го внесоа ликот на Јанкуловска за подгревање и да им се покаже на светот како албанците се насилни. Но, ние не подлегнавме, и до сега ниту еднаш не беше уништен ниту допрен постерот, бидејќи ние, албанците, сме европски народ.

Ако ме следивте до тука, СУПЕР
Ајде да ве прашам, колку часови, цитирам, колку ЧАСОВИ, би преживеал еден слицен огромен постер на тогашниот министер ТАЛАТ ЏАФЕРИ среде Аеродром, Карпош или некоја друга населба, вие изберете...

Абе, фашистот си е фашист!
Да, вистина е, прочитај историја.
Не сме гомно дојдено од Карпатите, ние сме на свои територии.
Европски народ, со 2 држави, едната во НАТО.
Европски народ кој живее во овие територии и треба да ни бидете благодарни што не имате сограѓани, инаку, Господ знае ти сега каков јазик ке зборуваше, бугарски, српски или кој знае...
Одамна оваа држава ке се рушеше

Nie na Garo vo selo mu davame sto ni ostane nas od masa, jade i leb i urda i piperki ama na koski i meso uziva. Nisto ne mu fali sto ne jade moderni hrani od prodavnica i pogolem e od site kucinja vo selo. Tato vikase deka ima malku volk vo nego, ama jas ne veruvam, deka volcite jadat mnogu ovci koga se gladni, a garo gi cuva i koga e gladen.
:D

Врв на дебилизмот, секоја година се наоѓа некој кој што има WOWWWWWWWWWW момент од како некаде случајно ќе разбере дека патлиџанот е овоштије и како по дифолт отвара тема.
А навистина е овошТИЈе?Одамна имам слушнато за тоа,туку сакам да знам што мислат ,,експертите''.
прашај ја мајкАТИ како успеала зелка да роди ко татКОТИ со корнишонче те праел,од тоа поголем експерт нема.
Ти прашај го таткОТИ како се прават глупи деца.
Е за тоа жали се кај дедОТИ немам јас тука нишо со тоа, генетика е у прашање.
Ова е нешто од поодамна, ама ваква квалитетна дискусија немам видено, посебно болдираното:pos:

Ова е нешто од поодамна, ама ваква квалитетна дискусија немам видено, посебно болдираното:pos:
квалитетна дискусија
квалитетна дискусија
квалитетна дискусија
квалитетна дискусија
1377398868278.jpg

Играат карти едно ретардирано дете и неговиот татко и одеднаш заѕвонил некој на вратата и таткото на детето му рекол:
- Ајде сине, отвори ја вратата.
- Неќам!
- Ајде сине послушај го татко ти.
- Неќам!
- Сине треба да ме почитуваш, татко сум ти, јас сум те правел!
А детето на тоа одговорило:
- Ама си ме направил...

:pos::pos::pos::pos::pos:
:ROFLMAO: :pos:

Па тоа е исто како јас да излезам на телевизија да плачам дека дечкото ме оставил и ми го скршил срцето, иако ми ветил дека ќе живееме заедно додека смртта не не’ раздели.

Која е разликата? Дечкото и дал пристап до парите, не барал од неа да инвестира, туку едноставно и дал пари. Не гладам дека таа го присилила. Него го лаже некој адвокат да му ги земе парите, па да остане не со таквото у раце скроз.
Ова му доаѓа исто ко лопов да ја тужи полицијата бидејќи го уапсиле за кривичното дело што го направил.

:pos::pos::pos:

Шетајќи по темите налетав на еден пост кој е многууууу стар али ме изнасмеал, особено делот со “заспивањето“ :pos:

Овој ригел е сто посто брат му на тој што му ја скршија кичмата и после он вежбаше вежбаше и се врати и им реплицираше на сите постови против Аргентина на кајгана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom