Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас изгубив надеж во МекЕхран, посебно после сезоната Бејкер што ја имаше. Голем талент, ама веќе неколку сезони стагнира.
Слабо сме активни.
Кај е бе Зорица на одмор да не отиде?
Е слабо, цело време дремам по туѓи фан клубови. Од утре почнуваат тренинзи.
Зорица уште слави за трансферот на Коста. Сигурно лежи пијана негде.
@Zorica
@Зорица-зока

Lukaku on contact with #CFC: "No, not yet. It depends what is best for me, where the most ambition is and the best place for me to develop"

Не знам, може јас не сум нормален што очекувам да каже се осеќам спремно за Челзи и сакам да се борам за моето место...
:unsure:

Баш фино од него што не отиде во клуб од Англија. РеспекАт.

Супер ќе му биде таму, нека си поигра уште сезона или две и после нека си ужива. Легенда.

So sreka Ashley. Eden od najdobrite bekovi vo PL vo poslednata decenija.

Ау браво што не избра некој клуб од пл. Нека му е со среќа печалба во Рома многу успеси.

Него кога сме кај печалби јас утре тргам за Србија едно 15 дена, така да се читаме кога ќе се вратам до тогаш има време Мурињо да го доправи тимот. :)

Иначе би сакал уште еднаш да прочитам некое трол мислење од Зорица. Фала. :)

Pak serelo detisteto. Daj neka go prodadat sto pobrzo, ke slavam!

Како ве прашува овој за Ешли Кол мислиш се работи за некој 20-годишен од КПР хахах :D

Лукаку шут карта под хитно. Против Торес збори цела Англија, цела Европа и свет му се смее, па не се избацува со изјави од тип ја сум доволно квалитетен, во Ливерпул бев бог, за Атлетико да не правам муабет. Ептен си ја дигнал цената овој Лукаку, мисли дека постигнал многу и е доволно спремен за највисоко ниво на игра. А видовме за Белгија неговата професионалност на дело. Кој мрчатор, не ми се верува, а колку го сакав кога дојде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom