Џ
Џонтра Волта
Гостин
Koj си бе ти?хоштаплери...ја уништивте,ја столчивте и оваа тема...шо прајте сега чет рум ја напрајвте темата,ко на плажа во плиткото со гумена топка натиго-дајмиго...марш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj си бе ти?хоштаплери...ја уништивте,ја столчивте и оваа тема...шо прајте сега чет рум ја напрајвте темата,ко на плажа во плиткото со гумена топка натиго-дајмиго...марш
Прво и основно постењето е добро, бидејќи со тоа се оддава почит кој некој светец или пак празник.
Ништо од Алексис, џабе се палкав...
Море да му ебам жената В ГАЗ! И сестрата. И мајката. Ако има згодна тетка - и неа. И сите братучетки. После мене, Дивајдерот да им го стори истото . Па цел фан клуб. Па Сако. И на крај Рики.
Само да остани Суарез па нека си ебат мајката и Санчез и Шакири. Го имаме ЛаланаА и дај боже Маркович да го земиме. Ловрен, еден бек, она ѓупчето Oриги (што можи новиот Диуф да испадни) и тоа е тоа.
Све ја на крај...
Па ти изгледа си најспремен меѓу нас според кажувањата овде. Ако почниш прв ние никогаш нема ред да дочекаме.
mnogu e loso koga ljugjeto neznaat dali se zezas ili si ozbilen. jas na primer sekogas sum ozbilna duri i koga se zezam.
Или па да дувам трава и тук там по некое розево апче, пошо изгледа на тие денес највеќе им се палат?![]()
^
i jas se nadovrzuvam na ova i jas istitot problem go iam samo so maski
ЅверТебе па уште трева и таблетки ти фалат па маме да ни ебе у пораки![]()
дефинирај морничаво
Анчо во Љубов и Секс.
Сакам да прашам, дали на 3д телевизорот доколку се гледа 3д филмови ќе излегуваат работите од телевизорот?
Пост кој ќе ја одбележи годинаваНа темата за LCD телевизори:Сакам да прашам, дали на 3д телевизорот доколку се гледа 3д филмови ќе излегуваат работите од телевизорот?
Dan mu treba nekoj film pari koga frlaat?На темата за LCD телевизори: