Пост на кој сте се изнасмеале

На тема - Кажа дека е сингл и ОП сега мажот и се враќа од Авганистан
jas neznam sto da pravam.....kolku glup bev,kolku nasednav da nemozam da poveruvam. Nekolku meseci sum so Nejze, idijotka od K. i ne ni primetiv zosto samo noke iskaca...

Од плакарот пишуваш?

хахахахахах ме изнасмеаааа :pos::pos::pos::pos::pos:

На тема - Кажа дека е сингл и ОП сега мажот и се враќа од Авганистан

jas neznam sto da pravam.....kolku glup bev,kolku nasednav da nemozam da poveruvam. Nekolku meseci sum so Nejze, idijotka od K. i ne ni primetiv zosto samo noke iskaca...

Многу работи ти зависат од тоа дали се враќа од печалба или од џихад.

:pos:

123213.png

Членот Goal во Фан Клуб: Шкендија :pos::pos::pos::pos::pos:

Не знам дали е перверзија баш но во младоста сакав да шетам со ку_от изваен и да му го ставам на луѓетто во рака, Битола околу корзоо, гужви темници не се гледаше убо и шетај, помини покрај некој и стави му го в рака, многу интересни реакции имаше

Летко у негов стил.:pos::pos::pos:

Oficialno posle utakmicata so Zimbru ke imame I dve pod grupi od Kicevo I Gostivar...
Znaci pod grupite ke bidat Ballistet Kicevo I Ballistet Gostivar, isto taka mnogu brzo ke ima I pod grupa Ballistet Skopje..

Пази да не навива некој од Скопје за Шкендија :pos: Си ја имаат Слога тука и Шверцери кои се 10 пати поголема и поискусна група од вас...

И тадададададаааааааааааам:
Ke debatirav do sabajle so tebe no ne si vo moeto nivo...
Mnogu podole si od mene, za da debatiras so mene ti treba da imas Big Balls....I posle da zakasis termin ;)

:pos::pos::pos:

:pos::cuc:
ДК, последна емисија за Баба Рада, последна емисија за Баба Рада :vozbud:

Од утре очекувајте терминот да биде пополнет со нова емисија "Водите на Дедо Крсто".
Дедо Крсто ќе ни кажува за лековитите води, како што е онаа позади црквичката во село Шаково во падините на Смрдеш планина, која во изворот содржи безброј мртви жаби, гуштери и змии што ја прави број еден вода кога во прашање е лекувањето на хемороиди.

Ова само ако вртиш микроскоп по дома. :pos:
Си ибиш векот, ме насмеа. Фала. :)
Драга,

ко шо луѓе чуваат миленичиња змии, се мислам да си земам еден парамециум. :D

Случајност или коинциденција
2ufezhg.png

Имам две. На едната ми стојат листови на кои имам напишано битни граматички правила за шведскиот јазик. Веднаш над бирото. Да ги гледам секој ден и да ги научам како стихотворба.
Другата ми стои во кујна. На неа имам закачено слики од дебели голи жени, саде лој и стрии. Сега се мислам да ги заменам тие слики со слики од изгладнети Етиопјанчиња, затоа што првиве не ме плашат доволно.
:pos:

Агда за преЦедател :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom