Пост на кој сте се изнасмеале

Во темата автостоп до Германија.

:pos::pos::pos:

Да, и на камионџијата не му е до хуманоста и сожалувањето, туку до пичка уште па ако не видел повеќе месеци. Кога ќе ти го начука до крај има на шофершајбна да го видиш Ристо Вртев.

Random фан на Барса го постира истово веќе стоти пат...

1604785_695070980529086_8848178952353089167_n.jpg

and suddenly, a wild Drettica is coming >>>

timcahill1.gif

*ќе разберат сите шо пратат фудбал, Марка е демек промадридска (далеку од тоа, ама ај) а овие вториве се каталонски весници. :D

Ова е патот до успехот накратко.

Си бил еден младич по име Јован. Името не му било случајно даено Јован, пошто ако обратно го прочитаме ќе добиеме навоЈ, име кое му го дал кумот, пошто сакал крстеното дете да работи како Архимедовиот навој, познатата пумпа за кревање течности нагоре, па така од Јован се очекувало да биди машина, за кревање женски нагоре.

Јован бил еден пропалица кој чичко му Митре од Пашинорувци го поминувал со двојки, пошто во текот на годината овој не мрдал од кец, освен по ликовно имал двојка чунки знаел да црта убај оџаци на кујчите.

Најсетне Јован матурирал, па му било роденден во јули. Еден соселанец, инаку студент на еби-знис во Скопје, за поклон му ја подарил ,,Се гледаме на врвот" од Коста Петров.
Веднаш по роденденот Јован ја прочитал книгата, ја простудирал, дури ја препрочитал 3 пати, во случај да нешто пропуштил. Се смета дека по читањето на книгата, стекнал преголема самодоверба, елан за работа, при што станал еден од директорите во Те мобиле. Си купил мерцедес ц300, напраел нова кујча, со огромен двор и базенТ во кој собирало минимум 20 души. Арно ама не можел да си најди момиче. Пробувал да флертува, да чести пијачки, пици, ама јок ништо. Дури и на фејсбук еднаш и пишал на некоја која ја нашол во весник преку објавен оглас-Барам маж за дружба, но оваа го делитнала чуни не видела шарм во него.

Едно утро дури пееше едно пиле зарипнато од синоќешниот провод до рано сабајле со другарите, Јован поминуваше покрај еден чоек кој имаше тезга со книги во центарот на градот. Го слушна како чоекот извикува-Фатете си женска за 5 минути, фатете си женска за пет минути!!!
Застана и со внимание го проследи старецот кој држеше една книга во раката. Ладна пот го облеа неговото чело,(иако капен му засоли тро една капка пот на јазикот). Извади кесето полно со алтани и без двоумење ја купи. Знаеше длабоко во себе дека тоа е тоа, и дека конечно ќе го пронајди парчето од мозаикот кое му недостигаше.

И да скокнам да не должам. Уште еден битен факт да не заборам да спомнам. Јован го читаше Лешоски на фејсбук, и пробуваше да флерта со негојте песни, ама се нешто наидуваше на женски кои го читаа Дерида, па поминуваше без успех. И најпосле ја прочита Јован книгата, го подвлече најбитното, го научи напамет како Оче наш и се впушти во акција. За оваа припрема му требаа цели 2 месеци, пошто не сакаше да оди на ризик туку така неспремен.

И најсетне не можеше да наваса, жени жени колку сакаш. Дури и џакузи напрај за 10 души до базено, пошто ограничен беше во бројот со 20 жени в базен. Купи и неколку камп приколки околу кујча, опремени со најубај елцеде телевизори. Растур напрај, се прероди. Еднаш дури и заврши во болница дури работеше 4 женски наеднаш, од кои 2 да ти се погодат Бразилки, а тие ептен катил да ти бидат, ненаранети до бесвест.

Така денес Јован има 3 дечиња, една жена кој ја сака најмногу на цел свет, не пие, не пуши, секој ден џогира пред да оди на работа, навечер слуша Црвена Јабука, а зад себе има досие со поминати жени, поголемо од Хефнер.
У елеменАт. :D

Така да друже намали со тонот никого ич кур не му чуе за твоето мислење или за тоа дали е најдобро насабајлечки некоја да го пие во спална,какви шо се нашиве стегни и од најевтиното кафе шо ќе го најдеш во кам при тоа додај му гомна од голуб и кажи и дека е ова твоево, има утоп да ја напраи спалната од свршавање не од друго зашо се ем прости ем снобови.
А и зш на на некоја да и варам од тоа кафе кога со неколку од тие кафиња ќе ја однесам некаде на десет дневен одмор, така да ај МОЛИМ ТЕ не сери више твојте гомна смрдат не се продаваат 100 еу за шоља( без разлика шо си го пиел кафето , а и пробај рециклирај си го неколку пати екстрактирај го од сопствените гомна и пиј додека има од вкусот останато).

Добро Познат strikes again. Постов вреди повеќе од 5 шољи kopi luwak кафе

^Не разбирам на што треба да се изнасмеам.

Член од: 29 јуни 2014

Затоа не ти е смешно оти не го знаеш тој што пишува... освен ако и ти не си дупли :icon_lol::icon_lol:

И јас мислев да одмарам во Ибица, но се предомислив.
Сепак ќе одам во Мондео. Германско си е германско, а и покомотно е.

Нек ги уништи педерите. Ќе има поише слободни жени за нас женкарите :)

Опасни педерите во последно време, од нив не можат женкарите да ќарат ништо.:pos:

Последно уредено:
Even though which has a extraordinary record relevant to secure in addition to efficient get the most from, you'll probably sensible expertise roughly

troubles on the inside reprehension or maybe odontiasis and that is generally the way it consistantly promotes transform legal separation every time donning

chin keeping what to the actual programs well suited for crucial large saw wood.
Snoring Chin Strap
Stop Snoring Products
Stop Snoring Naturally
Stop Snoring Surgery
Anti Snoring Pills
snoring chin strap
anti snore pillow
snoring pillow
Even though which has a extraordinary record relevant to secure in addition to efficient get the most from, you'll probably sensible expertise roughly

troubles on the inside reprehension or maybe odontiasis and that is generally the way it consistantly promotes transform legal separation every time donning

chin keeping what to the actual programs well suited for crucial large saw wood.
How To Stop Snoring
Best anti snoring devices
Stop Snoring devices
Cure For Snoring?
Anti Snoring Devices Walgreens
Anti Snoring Devices Reviews
GooD Morning Snore Solution
Anti Snoring Mouthpiece
Pure Sleep Devices
Snoring CVures Device
Snoring Treatment Devices
Anti snoring devices