Дали сте перверзни? Какви перверзии сте направиле досега?

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
  1. Да ми го пуши Моника додека сум прецедатељ
  2. Да ме разбуди со орален без разлика на комбинацијата
  3. Да и го дрмам клиторисот додека ме јава

Не знам дали е перверзија баш но во младоста сакав да шетам со ку_от изваен и да му го ставам на луѓетто во рака, Битола околу корзоо, гужви темници не се гледаше убо и шетај, помини покрај некој и стави му го в рака, многу интересни реакции имаше

Понекогаш и викам да ме мава по грб со антена од транзистор,тенок ланец ,зависи што има при рука у моментот.Кога ке се здивам од болка и се фрлам,па после борбата два дена ко каубоец оди малата.:$

Понекогаш и викам да ме мава по грб со антена од транзистор,тенок ланец ,зависи што има при рука у моментот.Кога ке се здивам од болка и се фрлам,па после борбата два дена ко каубоец оди малата.:$
odlicna idea koga te zdoboluva i vrakas so nesto slicno

Па обично откога ке 'нападнам' почнува да ми мава шамари,да гриза,да штипе,да гребе, па пробувам колку што можам понежно да и го скршам отпорот.Ипак е женско треба да пазиш да не се занесеш.Од друга страна неа и е се дозволено(освен огнено оруж.) :-D

Па обично откога ке 'нападнам' почнува да ми мава шамари,да гриза,да штипе,да гребе, па пробувам колку што можам понежно да и го скршам отпорот.Ипак е женско треба да пазиш да не се занесеш.Од друга страна неа и е се дозволено(освен огнено оруж.) :-D
Dobra rabota sto mnogu ja pali mojava i gi fakam dvete race pozadi grb i malku pogrubicko ja ebam nekogas i koga mi go pusi istototo so racete nejzini na grb

ај викни ме и мене некогаш, доста сум силен, имам и метален пендрек, имам електричен тејзер, боксирач, ланец...

Обожавам да доминирам. Перверзија ми е некоја да ја заврзам натртена , и да ја работам душмански во доги , а цицките да и се маваат слободно додека фацката и е забодена во некоја перница.

Обожавам да доминирам. Перверзија ми е некоја да ја заврзам натртена , и да ја работам душмански во доги , а цицките да и се маваат слободно додека фацката и е забодена во некоја перница.
Facebook_like_thumb.png

Мала забелешка ,сето тоа не би било комплетно ако не квичи како кучка и не цмиздри со звуци како јапонкине во јапонскине порничи, како и тоа да збесне и самата да почне да се наденува на кур.
Или да почне да те моли да свршиш шо побрзо,прво тоа да биде онака да ти наредува а после да моли и да те гледа жално како покорена кучка.

Последно уредено:
Facebook_like_thumb.png

Мала забелешка ,сето тоа не би било комплетно ако не квичи како кучка и не цмиздри со звуци како јапонкине во јапонскине порничи, како и тоа да збесне и самата да почне да се наденува на кур.
Или да почне да те моли да свршиш шо побрзо,прво тоа да биде онака да ти наредува а после да моли и да те гледа жално како покорена кучка.

И фацата и ушите да и се црвени , обожавам кога ушите и се црвени и пот да и тече низ фацето. АУУУУ ЈАКО !

Најголема превезија ми била некое време кога бев помлад на 16 години така нешто да имам секс со 4 братучетка, со неа не сум се чуствувал многу близок а и стварно не сме кој знај колку биски само знаеме дека сме далечни роднини и така ми идеше да ја п.ескам а и стварно провоцираше самата таа, живеме во иста населба се гледавме често, и понекогаш знаеше да фрли знаете такви погледи што срцето ти чука, мислам дека знаеше дека ја посакувам,али за брзо време се освестив и се оладив од таквото размислување,за среќа не заврши со последици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom