Секс хигиена

• Креатор на темата Креатор на темата mmakedonn
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, кој век сме па што се поставуваат овакви прашања?

21 век. Што има врска кој век. Некој сака чисто. Некој сака валкано. Некој сака мирис. Некој сака вкус. Ме интерсираат миризбите при секс на македонците од помлада до постара генерација. И на село да се живее точно има вода има се. Но може некому баш тој смрдеж му фали за да ја има потполната ерекција. Може без неа не свршува. Во тој контекст мислев. А не дека немаме вода и свес за капење.[DOUBLEPOST=1404251980][/DOUBLEPOST]

Мишки, гради, нозе , меѓуножје ...

Mирис на пичка СЕКОГАШ напалува максимално.

Да но секоја различен вкус и мирис има. Братучед ми има шмукано еднаш после повратил и не му текнува више за такво нешто. И плус мирис ... Ако се шета гола по дома ќе осетиш. Онака фармерки тесни не се осеќа. Ептен Агушена соба тееба да е и во близина да си и па да осетиш мирис. Пред секс мислев. А за време на секс нормално. Ако не дава да ја мириснеш и осетиш џабе ти е напред назад играта. Познавам мажи на допирот со прстите или мирисот веќе се целосно напалени

Да но секоја различен вкус и мирис има. Братучед ми има шмукано еднаш после повратил и не му текнува више за такво нешто. И плус мирис ... Ако се шета гола по дома ќе осетиш. Онака фармерки тесни не се осеќа. Ептен Агушена соба тееба да е и во близина да си и па да осетиш мирис. Пред секс мислев. А за време на секс нормално. Ако не дава да ја мириснеш и осетиш џабе ти е напред назад играта. Познавам мажи на допирот со прстите или мирисот веќе се целосно напалени
Не само мирис од таквата де... мирисот на жената... сфаќаш?
После кога се преоѓа на голо си е башка...
А ти за тебе да кажеш нешто, а?

Не само мирис од таквата де... мирисот на жената... сфаќаш?
После кога се преоѓа на голо си е башка...
А ти за тебе да кажеш нешто, а?

Абе хигиената ја мислев во темата. Мириси вкусови. Шо јас? Питај шо те занима. Ако е преинтимно не кажувам

ОК...
Значи сакаш да бидеш чиста и сакаш мажот со тебе да е чист...
Поточно, сакаш прво туш, па после секс :)

Е ај, да не ти има вкус на ванила?

Зависи со кој гел за туширање ќе ја потрлам. Ако не ја миеш два три дена се погадно мириса[DOUBLEPOST=1404253135][/DOUBLEPOST]
ОК...
Значи сакаш да бидеш чиста и сакаш мажот со тебе да е чист...
Поточно, сакаш прво туш, па после секс :)

Абе не дека мора да е така. Едино прифаќам покиснати од дожд одма дома влагање и бааап секс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom