Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lady Satori напиша:
Може совет за некој добар филм, романтичен , такво нешто?

Before Sunset (може и Before Sunrise), ама малку се специфични филмовите.. романтика на кило, ама не е романтична комедија или не знам што.. земи еден од овие два (препорака - Before Sunset), и уште некој друг филм, како резерва во случај да не ти се допаѓа предлогов (=

Lord of war со Николас Кејџ.

Закон филмче.

superman-shit
nacho libre-shit so malce humor,ali beden humor
imagen you&me-e toj mi se svigjase :)

Hot chick.Го имав и претходно гледано,ама не цел.Интересно филмче,ми го разубави и онака шит денот.

A cinderella story .. mi se gledashe neshto za sonuvanje.. sa go zedof rumor has it.. i ke go gleam..

Kung Pow. :)

*male crowd shouts* thank you alex :)

basic instinct-so sharon stone i aquamarine mnogu dobri filmcinja

The Caveman's Valentine, конечно после 3 години. Фала makedonce (=

Final Destination и The Fog ... со Форчн ги гледавме филмовиве, цели ненаспани и мислам дека само поради премногу зборување успеав да заспијам после нив ... добри беа, добри (иако првиот по трети пат го гледам). Него, во тој вториот, главниот машки лик ... леле шеќерче!!!

cillian-murphy-tom-welling.jpg

Ах мамата!

Дивајн напиша:
Final Destination и The Fog ... со Форчн ги гледавме филмовиве, цели ненаспани и мислам дека само поради премногу зборување успеав да заспијам после нив ... добри беа, добри (иако првиот по трети пат го гледам). Него, во тој вториот, главниот машки лик ... леле шеќерче!!!
Супер филмови! Се убивме од зборување и нервирање, ама вредеше после тоа спиењето.
А главниот лик од вториот? Ах уста шеќерна!

Fearless so Jet Li.Закон филмче,еден од најдобрите на Џет:duel:

Ice age 2, 16 Blocks, Ultraviolet и сношти го гледав data movie - цепки живи, пародија од еден куп филмови и песни ---> мора да го гледате.

sch00lGirL напиша:

I ja go gledav Hot chick, Garfield 2, i so goooolemo zadocnuvanje Kodot na Da Vinci. Nisto ne sum propustila od premierata pa do sega, ako go gledam posle nekolku meseci. Filmot ne e nisto posebno...Barem mene knigata mnogu poveke mi se dopadna.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom