Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fast and Furious 3- Tokyo drifting
Вчера го глеав. Добар беше

pa valjda aquamarine se pisuva imeto na taa,a i voedno imeto na mojot posleden gledan film...go gleav vcera i go mrzam filmot...losa gluma,nekoj beden humor aaaaaa LOSO...i btw sakam da ja iskoristam ovaa prilika za da go pozdravam urban_mover so filmov :) :) :)

aqua marine
pat niz vremeto mislam se vikase go gledav pred nekoj den na a1

doti4nata напиша:
pa valjda aquamarine se pisuva imeto na taa,a i voedno imeto na mojot posleden gledan film...go gleav vcera i go mrzam filmot...losa gluma,nekoj beden humor aaaaaa LOSO...i btw sakam da ja iskoristam ovaa prilika za da go pozdravam urban_mover so filmov :) :) :)

Ааааа фала фала.....ама не ти требаше....филмот е крш...катастрофа.....ни го упропасти јадењето вчера....друг пат јас ке избирам филмови.....а не вакви лоши комедии.....лелееее....ај доста беше се изнервирав......:pishtoldz

snosti go gledav

Lost in translation
zakon filmce :D

"Lip mai stockings!"

Da se nadovrzam za Drzaven neprijatel br.1 ... Go gledav i jas, ne mi bese gledan odamna, odlicen triler.
Plus neodamna gi kupiv site 4 knigi od Dan Brown, pa vo "Tocka na izmama" se spomnuva NSA, pa filmot mi dojde kako kapak na knigata :)

државен непријател вчера на А1

"The italian job" го гледав вчера на А1.:vozbud:

Mmmmm и јас тој го глеаф последен

click-КЛИК
им го препорачувам на сите оние кои што сакаат урнебесни комедии, реални и филмови со среќен крај

hm_head.jpg

ja coyote ugly si go gleav poso mi skurci od novi filmovi :)
i go gleav team america world police i se iznasmeav :)

Agents Secret - Monika Beluci добар филм за живот на тајни агенти, различен од оние на џемс бонд каде што се е идеално добро.

Денес го гледав City of God. Многу добар филм, еден од оние кои никако не ми се загледува, ама кога најдам време за да го гледам (како на пример: чекање да дојде 12 саат), потоа ми е жал зашто не сум го гледала порано. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom