Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Се убив играјќи против Дебрецен,демек биле многу послаби а тие растур прават.:rolleyes:

Денес све излезе како што треба туку јас како теле во шарена врата се фатив за Ѕвезда ти ебам и клуб и лига и све . А ги тргнав од тикет Дебрецин 1 , Андерлехт 1 , Бате 1 :facepalm: за демек посигурно ги ставив Ѕвезда и Војводина место овие три.

Старт од соништата за новава сезона....
Шалке 3+ (3-3)
Андерлехт 1 (3-0)
Тромзо 3+ (2-1)
Розелар 3+ (4-2)
Лидс гол-гол ( компири)
:tapp:
Ти ебам утакмицата по 1 шут во рамки на гол, и јас се закачив во неа...

за 100-че, 1200 добивка....

ManUtd - Wigan 1 (1.35) (y)
Augsburg - Dortmund 2 (1.45) (y)
Bordeaux - Monaco 2 (2.35) (y)
Lille - Lorient 1 (1.70) (y)
Lyon - Nice 1 (1.80) (y)
Guingamp Marseille 2 (2.25) (y)
Bayern Munchen - M.gladbach 1 (1.17) (y)
Montpellier - PSG 2 (1.80) (n)

Добивка 2000ден. :(

Палермо 1 и 3+ 2-1
Сиена 1 и 3+ 4-1
Бреша 1 3-1
Емполи 1 4-1
Пескара 1 и 3+ 1-0 од 15 мин против четвртолигаши :facepalm:

Добивка 2000ден. :(

ма говна бре.. не можат гол да дадат со играч повеќе 20 мин., толку да не се знае да се рашири игра да се одигра паметно некоја акција тактички да се добијат тие ретардираните кутри одат во средина кај гужва ко глава низ зид.. се собрале кој до кој никој не превзема одговорност т.е толку им е паметот да не може да се притисне да не излегуваат од 16 а не па да им текне да одат напред да напаѓаат за малку и гол ќе дадеа да имаа малку повеќе среќа.. само онај Лукас се труди трчи дечкото е стварно звер.. исфрлуваше по троица без проблем ама џабе кога онај нослето сака точно во носот да го погодат џиновски уште и викаше по нив и се бунеше.. па дај потруди се малку шутни и некоја ван 16, направи си сам позиција.. Кавани подобро изигра од него 15 мин отколу он цела.. од онај Џилет или како е поретардиран десен бек не сум видел ... значи пази ситација Пасторе пресекува му дава и овај влече напред контра а овој го прати позади.. значи практично 2 в 2 беа и му враќа назад за дупли пас да втрча најлогично а овој СТОИ во место а пред него празен простор како на авионска писта и додека сфати со таа главата ќелава каква шанса испоеба се вратија сите на места... а за центаршутевите да не спомувам си гаѓаше дечкото корнер знаменцата од еден крај на друг.. среќа x2 ги имав со Баерн и Ноле па помина некако со еден куп нервози т.е. навикнав така кога се во прашање преплатениве принцови али ете ги играм и следна против Ајачио па ќе видиме дали ќе си продолжат со исто темпо..

И така... по 2 пенала се промашуваат на утакмица... :facepalm:
Смешната работа е што голот не можеа да го погодат од 2-та пенала...
Рамките на голот...

1116098_10151555893921466_1884855250_o.jpg

Вчера ДелПотро ме заеба за ситно. Али се изнервирав како да ме заеба за милион денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom