Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
После Арсенал вчера, продолжуваме денес:

Тотенхем 1+пп
Челзи 1+пп
Атлетико 1+пп
Порто 1+пп
Бенфика 1+пп
ПСЖ 1+пп
Нирнберг 1+пп
Интер 1+пп

Барса 1 и 3+
Реал 1 и 3+
Дортмунд 1 и 3+
Херенвен 1 и 3+
Тотенхем 2
Јувентус 1

Арсенал ццц :@
59ziuc.jpg

Клети турци за 1 гол :@
21muvz8.jpg

не е можно ова што ми се случува од синоќа наваму, 4 тениси ги имам конечен тип да победат сингл и сите од водство 1-0 успеаа да изгубат, 2 тенисери играм да го земат сетот и двете се играа во тајбрејк едниот имаше водство 6-4 (2 сет топки), а другиот 6-3 (3 сет топки) и двата успеаа да загубат со 6-8, од сабајле играм 2 тенисери сингл да го земат вториот сет со 7 коеф и 8 коеф, и двата правај брејк и сервираат за сет и едниот од 30-0 го загуби гејмот и изгуби во тајбрејк а другиот не искористи сет топка, отиде во тај брејк имаше водство 3-1 и загуби 3-7 :facepalm:, преска го имам ракомет Фухс Берлин 1 со Хамбург, цело време водат 1-4 разлика Берлин и на 2 мин пред крај 30-28 за нив и нормално заврши 30-30,и уште еден тенис играв на 6 кеф да окрене губеше 1-0 во сетови, го доби вториот сет, во третиот двапати правеше брејк и не успеа да победи, и сега за крај во двојки Гонзалес/Липски ги имам 1 на 1.5 коеф загубија а ке чекав уште два натпревари за 3000. Нека каже сега некој дали ова е нормално

Уште сега, ФЕНЕР, МАМЕ ВИ ЕБАМ НЕЗАИНТЕРЕСИРАНО!!!!

Анте Рукавина муле некое влегува во игра во 71 а во 72 директ црвен картон бем ти и играч и екипа и све,сите до еден да ве продаде Мамич!

Готово веќе, нема играње ГГ или 3+ под 1.80 коефициент. Па овие Фенербахче слепците до утре немаше гол да дадат и тоа против Арсенал. Сања цела утакмица игра стопер. Кретени едни скапани.

е ако е ова нормално јас гомна ке јадам, :facepalm::facepalm::facepalm: играм еден пинг понг води во последниот сет 9-7, загуби 9-11:facepalm::facepalm:, и како шлаг на денот бундеслигашот Штутгарт губи од хрватска Риека :tapp: ме паѓа на дупла шанса
http://img849.imageshack.us/img849/6831/bwey.png

Каде по ѓаволите најде пинг понг ?

на бет365
--- надополнето: 22 август 2013 во 22:48 ---
52 го уплаќаш Сласк х2 56 добива црвен картон, чекам пиво од сите што ја чекат Севиља 1

Сент Гален-ГГ
Елфсборг-ГГ
Одеса-1
Ријека-ГГ3+
Војводина-ТМ1 (1:1)
Удине-1+1пп2+2пп
Грасхоперс-ГГ3+
Есторил-3+ (1:1)
Севиља-4+
Тромзо-ГГ

Уплата-50
добивка-25.500

ок,од кој мост да се фрлам ? :tapp:

Сент Гален-ГГ
Елфсборг-ГГ
Одеса-1
Ријека-ГГ3+
Војводина-ТМ1 (1:1)
Удине-1+1пп2+2пп
Грасхоперс-ГГ3+
Есторил-3+ (1:1)
Севиља-4+
Тромзо-ГГ

Уплата-50
добивка-25.500

ок,од кој мост да се фрлам ? :tapp:
За војводина уште вчера кажав јас x2 нема шанси да оди во Лига Европа , до сега се што направија беше заслуга на Абукар , а него го продадоа , јас x2 ја имав ама џабе кога ја имав Удинезе 1&т12+ ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom