Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не беше местена за прелаз Катанија Интер, тогаш овие фудбалериве на Катанија се тотални кретени...
При водство од 2-0, примија 2 гола од 3 напада, и во додатно време трчаат набрзина изведуваат аути и голаути, бркаат победа против Интер кој во последните 15 минути ги напика во нивната половина...

Кретенизам од вакви размери ретко се гледа....
Јас ја ставам на 2-1 следен дава гол интер и Јаблонец и овој даде гол и не ми ја прифати уплатата после пак ги ставам исто 5ти гол интер и втор гол јаблонец ми се посреќи во 92 :)

Ме треба една информација...видов дека на спорт лајф има утакмици кои што мора да ги играш повеќе во систем односно тоа изберете 10 до 20 натпревари за екстра тикет добивка 65-175% и сеа муабетов ми беше дека ако сакаш сингле да играш некоја нема да може ваљда но што ако ја играм пример кец у кец или двојка дали тогаш ќе можам да ја играм сингле ? значи нема да биде исто како што е во тоа помудата 10 до 20 натпревари

Секое коло викам дека нема да ги играм французиве а продолжувам....еве Марсеј губат :facepalm:

Пак јас :facepalm:
Најверојатно само на Малага - Атл.Мадрид ГГ.

542681_10200742500188646_666211479_n.jpg

Падна ли некој на тие проклети франзуци ?
Таман Псж киксна време беше денес Лион да победи, ама кога не сака не сака.
Едно што приметив е тоа кога Псж кикснува тоа им се случува и на Лион и обратно.

Нема ништо полошо да мислиш дека ја чекаш само Рома да победи а некаде во тикетот не ја гледаш дека и Плзен е ставена :tapp: :tapp: ......Да им ебам се живо од 10 натпревари само тие ме заебаа.И што е најлошо гледам губеле па израмниле и најтрагично промашиле и пенал во 76 мин.Не бе не иде и не иде еве 4 недели се по една утакмица.Што ке беше овој баксуз не знам :(

Ривер Плејт гг3+ за 2400....крв да серам ....на извикани екипи кога се кладам..

Санта Клара т12+ за 12000+
Сантош гг3+ за ~9000

Тапа викенд :(

@YouNeedSwagDotCom Од тие утакмици ништо друго не можеш да играш освен 1 или 2-ка. Можеш само систем да си напрајш од нив и толку. Минимум одбираш 10 утакмици и 50 ден иди убава сума, пошто се зголемени коеф за разлика од стандардната понуда од билтенот. Јас пробав викендов, погодив 8 од 12 :(

A инаку и јас си паднав на Малага ГГ, а како ретко кога погодив 4 нба утакмици плус Лил ГГ шо беше 1.85 коеф...и најочекуваната утакмица за ГГ како Малага-Атлетико не заеба сите тука. Племето нивно...барем еден гол да паднеше ако ништо друго :tapp:

Од вчера само Звезда ме зафркна и тоа водеа 0-1 и противнициве беа со играч помалку.Untitled.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom