Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Друже местенка тврда, пенал за Галатасарај, го промаши Дрогба, нареден напад, играч на Галатасарај му удира крвнички шамар на противнички играч и нормално, црвен картон...

Да не зборам дека пеналот нема благе везе од пенал...
Абе се да му ебам, кај се пикнав јас во неа од толку утакмици.

San Antonio факинг Спарс. Против Портланд дозволува серија од 10-0 ејјјјјјјјјјј. Водеа со 8, плус две контри во тие минути, шо им ги сечеа овие од Портланд. И нормално наместо +13-14 иаме нерешено. Ја имав на полувреме со 6 да водат. Цепелини им праат, Данкан мава како по *ур да се тепа, абе на полувреме со тушевите да ги испозадави некој сите до еден со се тренер.. Третпат месецов само на нив паѓам, а исфаќани две утакмици фудбал, плус Шарапова хендикеп гемови и уште Радванска ќе ја чекав......57 коша на полувреме да прими тим кандидат за титула, ма мрш таму како се изнервирав пред спање.
55 коефициент

QPR - Sunderland gg3+
Anderlecht - Mechelen 1
Genk - Gent 1
PSG - Nancy 1 3+
Bayern - Dusseldorf - 1 3+
Shalke - B. Dortmund gg
Elche - Mirandes 1

Овие дома немаа пораз цела сезона и баш овој викенд и текна да губат, прв и последен пат ги ставам на ливче.

Ееее Хајдук, Хајдук почнавте од селски екипи да губите ! :facepalm:

Евертон...ебати шугавата екипа како ги подбраа 3 гола за 3 минути што им е се дрогираат ли...

Тпс какви две ливчиња ау,ау ова е чудо кога играм диви лиги на таков ден како за памет..не дека е лошо вчера но арно од рано ме удрија па се премавав ама ова е чуди..аматерска екипа што губи од секој предходно од послаби екипи екипи по 4-0 а вчера со ТПС 1-1 и на пенали си тепаа мувлите нормално..

Valladolid-Malaga x2
Cercle Brugge-Mons 2
Golden State-Milwaukee T1 -1,5 p1
Првите две без проблем пројдоа, овие дебиливе од Голден Стејт ме заебаа, ги става човек на најмал хендикеп могучи барем 2 разлика да водат на полувреме овие водат 48-47 :facepalm: И на крај изгубија, така им е, све до крај на сезона да изгубат :cautious:

Палермо,крај да не дочекаат стадионот да им се сруши,гомнари скапани!!!!!!!!

Ливерпул - г.г.3+
Ман Утд - 1 и 3+
Сантандер - 1 (ми личи на 3 за 3)

Идам макс бет на ова.
Гомнари глупиииии!!!!!! викендов нервоза пука! вчера евертон г.г.3+ за 3500, овие денес за 6000 :mad:

МЗТ племето ваше....од отепанине Шолноки губите 100 разлика :tapp:

Мареј минус 9.5 гемови во прв сет... Шта речи, 5-1 губеше Мареј и израмни на 5-5, успеа да врати два брејка, и што е најтрагично го изгуби 7-5 сетот подоцна, фактички за џабе ги врати, да му ебам клошарот глуп. И он и тој другиот клошар што водеше 5-1, мизерен гомнар, како у ливче да ми гледаше. На друго само Интер ме заеба али не ми е толку криво бидејќи од прва минута се виде дека се мизерија и дека нема да тепаат, ама овој живците ми ги скина.

Не е можно бе човече, си одделив 1 000 денари на спортска пред некое време си реков ке си играм по 100 денари на ливче 4-5 коеф па ке видам до каде ке стигнам ... го фатив првото 500-600 денари кар, после ме следува серија 15 изгубени по ред .... сега пак направив така ,после 3 изгубени по ред на по 1 утакмица, го чекам Долгополов само и нормално од 3:1 идиотот губи 3:6 НЕ БИВА И НЕ БИВА !!! не дека губам многу пари или пак многу ке добиев ,мака ми е за малерот.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom