Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Ѕвездите од Лејкерс . Сакраменто само еднаш сезонава имаше поминато 100 поени , а на нив 113 им збрца. И тоа 71 поен во второ полувреме , а 98 од втора четвртина од крај. :pos: Срцки сте , жими грдиот ви газда.

Браво за Ѕвездите од Лејкерс . Сакраменто само еднаш сезонава имаше поминато 100 поени , а на нив 113 им збрца. И тоа 71 поен во второ полувреме , а 98 од втора четвртина од крај. :pos: Срцки сте , жими грдиот ви газда.

:cuc:

Ми однесоа добивка од скоро 50 евра со уплата 20 на системот ги фатив 2/3 со 100че 400ки да имат за утре да се изиграт
Zn1cX.png

Од Хановер и Леванте ги одбрав Хановер 1 2-3 и купа...

Ливерпул...шо ќе беше бе ПРОКЛЕТ ТИМ,ГНАСИ НЕВИДЕНИ....:sick:
Пиши ги да победат не победуваат,пиши против нив нерешено ќе извадат(со Челзи еднаш го поминаа центарот и ми зедоа 8 илјади од џеп):mad: ...па се да ви ебам едни кретени грди ....
Сега да изгубите последно коло со Удинезе.... и да испадните се да ви ебам дудуци едни....шо се срамите не знам,.со Јанг Бојс не можат да победат:eek: .....море мрш таму.....

1029 22 Nov 2012 21:05:00 ACADEMICA PLZEN GG3+ 2.60 4/4 (0:0) (1:1) PG=2 MG=57'
1036 22 Nov 2012 21:05:00 MOLDE FC COPENHAGEN GG3+ 2.40 4/4 (0:1) (1:2) PG=2 MG=21'
1039 22 Nov 2012 21:05:00 STEAUA STUTTGART GG3+ 2.30 4/4 (0:4) (1:5) PG=2 MG=5'
1030 22 Nov 2012 21:05:00 AIK NAPOLI GG3+ 2.45 4/4
(1:1) (1:2) PG=2 MG=20'

ПлЗЕН :@ za 3500 ccccc

На две ливчиња Партизан хендикеп ... ги растури ЦСКА му ебам дегените кош не знаеја да дадат .
Нефчи т1 1+ 1/2 , Рубин т1 1+ 1/2 , Шамбери -30.5 1/2 и Партизан х 2 +14.5 за 1450
и Наполи т2 2+ , Рубин 1 , Шамбери -30.5 1/2 , Монпеље 2 , Анжи 1 и Партизан х2 +14.5 за 1230 на ова ми ја имаше заборавено Партизан и и реков стави ја ... тоа е малце ми беа 600 сакав дупло :(

Зошто не ви иде паметот за лузерпул ? Е сега ќе квичите ебаве, јас ги немам играно одааамна, знам какво гомно од тим се...

Марсеј гг3+ за 2300
Марсеј 1+п 1+в за 1300 .... (од линија ја вадеа турците у 90та ...)

Ајде и јас тука да пишам премиерен пост. :D

Марсеј - Фенербахче, курви местачки!!!! :mad: ГГ3+ да влезеше ќе земев 2500 за 50 денари уплата на тикет пишан од прва без секунда мислење за утакмиците и кој на кого .!. дудла и нема да игра. :D Фатив Ливерпул 4+, ПСВ ГГ3+, Бриж ГГ3+ и Наполи ГГ3+ со пенал во 93-та минута за да ми биде уште покриво. Па мамицата да ви ја ебам местачка!! Не викам дека го наместија овој меч, ама гледав второ полувреме како грогирани и дрогирани играа!!! Жими се ова ми е последен пат француски тим да пишам на тикет (со турски тимови до негде имам добар скор со кладилниците. :D). Дрољи француски!!! Одамна не играм Франција 2 лига пошто е чиста намештаљка и жива превара, а еве и Франција прва лига еднаш во месецот пишувам француски тим ама .!., не повеќе! Франција пизда продадена. :pos:Башка на политички план ја подржуваат Грција и и го дудлаат што е уште еден мотив автоматски да ја прешкртам француската лига во билтенот и да не ми боде очи. :) Ширак куртон, Саркози носле + џуџе, Оланд цвикераш + компир фејс, KFOR дебили, дегенеричка нација итн. итн. :pos::pos:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 23:21 ---
Марсеј гг3+ за 2300
Марсеј 1+п 1+в за 1300 .... (од линија ја вадеа турците у 90та ...)

Хаха потполно исто само Марсеј ГГ3+ за добивка... :tapp:

Ајде и јас тука да пишам премиерен пост. :D

Марсеј - Фенербахче, курви местачки!!!! :mad: ГГ3+ да влезеше ќе земев 2500 за 50 денари уплата на тикет пишан од прва без секунда мислење за утакмиците и кој на кого .!. дудла и нема да игра. :D Фатив Ливерпул 4+, ПСВ ГГ3+, Бриж ГГ3+ и Наполи ГГ3+ со пенал во 93-та минута за да ми биде уште покриво. Па мамицата да ви ја ебам местачка!! Не викам дека го наместија овој меч, ама гледав второ полувреме како грогирани и дрогирани играа!!! Жими се ова ми е последен пат француски тим да пишам на тикет (со турски тимови до негде имам добар скор со кладилниците. :D). Дрољи француски!!! Одамна не играм Франција 2 лига пошто е чиста намештаљка и жива превара, а еве и Франција прва лига еднаш во месецот пишувам француски тим ама .!., не повеќе! Франција пизда продадена. :pos:Башка на политички план ја подржуваат Грција и и го дудлаат што е уште еден мотив автоматски да ја прешкртам француската лига во билтенот и да не ми боде очи. :) Ширак куртон, Саркози носле + џуџе, Оланд цвикераш + компир фејс, KFOR дебили, дегенеричка нација итн. итн. :pos::pos:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 23:21 ---

Хаха потполно исто само Марсеј ГГ3+ за добивка... :tapp:

Карла бруни певачица ;D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom