Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А баш пред пеналот му викам на татко ми: гледај викам сега, гарант некој се моли пеналов да влези за да ја фати 1 со хендикеп...и не го даде...Лелеее Вугринец,како можеше бе како можеше.....оди еби се у курац фати.....ја еба утакмицата...заедно со она дрвото Козлина....
Ја чекам Металург да нe изгуби со 2 разлика...и таман си викам добро е....ќе се спасам ме поздрави....
Како бе така изведуваш пенал бе алоооо слепец ми зеде 90 евра од џеп мајмун еден....не си на тренинг бе овчар еден.....
Така и ми треба кога сум пишман аџија,цело време планирав да ја играм -55 гола,а на крај ја пишав хендикеп 1,демек посигурно.......еве ти посигурно....така и ми треба кога не знам шо да изиграм...
Браво бе....глупакууууууу![]()
Остај.леле како се изнервирав,...знаев дека ќе промаши.....не е толку шо го промаши....за начинот како го изведе пеналот...само ја додаде топкатаА баш пред пеналот му викам на татко ми: гледај викам сега, гарант некој се моли пеналов да влези за да ја фати 1 со хендикеп...и не го даде...За жал тоа си бил ти...
toj tromso od kaj go najde i mene me skina za 12 000 koga igraa so sandnes pred 1 ili 2 kola bese u gosti 5-1 koga gubija jas ja imav t2 skapanici
Почнавме со очајните Бате Борисов ..., продолжуваме со најдосадниот натпревар на светот, Валенсија-Б.Минхен ... GG3+, ама во некој друг универзум ...
![]()
исто тип![]()