Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
....jpg
Значи кој малер сум, Roeselare 10 натпревари по ред даваат барем по 1 гол, ја ќе ги пишам еднаш ГГ и 3-0 ќе заврши :@

Ко можи денеска да не фатам, а сите фаворити влегоја Е ДА МУ ЕБАМ ПЕЛЕНАТА ДА МУ ЕБАМ! МРШ ! :@ :@ :@: @

Ко можи денеска да не фатам, а сите фаворити влегоја Е ДА МУ ЕБАМ ПЕЛЕНАТА ДА МУ ЕБАМ! МРШ ! :mad: :mad: :mad:: @
Епа утре или недела спремајте киксој на фаворитите.
П.С. Напредок е фаворит со Пелистер. If u know what I mean ;)

Go Ahed Eagles GG1 (2:2)
Eindhoven GG1 (1:1)
Helmond GG1 (0:1)

За 50 носеше 1375. :)

Ден Бош :mad: Па само вие од цела лига не завршивте 3+.
Па барем гостиве да се распуцаа кога веќе имаа предност од играч повеќе...

а бе..... :mad:
Исто и мене....два пати во последните 4,5 кола цела лига(холандија 2) во петок излегува 3+...(јас не уплаќам):eek: ,а уплатам не излегуваат....:mad:
Сп 100 че ги пуштив сите утакмици 3+,овие кретените ден-бош 0-1 останаа(од прво полувреме)....:tapp:Неам среќа во последно време со комарот....:eek:

Локомотив Софија никад више победа да не видите. за 3.200 ме заеба само таа. Изгуби од Мастер Бургас 3:1.

Сингл 500 ја играм Сандерленд гол до 30та ,за 40 секунди ме заебаа у пм :mad:

Значи фудбал веке не играм конечен тип , освен 3 за 3 !!!!

Ќе ти ибам и Њутаун и Лајнели (Лајнари) . Та финансиска криза имале , та повредени имале . Абе ич долниот не ме боли веќе , ако сака нека дојде инфо дека место играчите дедовците отпатувале да играат , не ги пишам !

п.с и моментот кога само што ќе паднеш , најтешката утакмица што ја имаш на ливчето одма заводува тимот што си го играл да победи :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom