- Член од
- 19 октомври 2011
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 253
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си оневозможил да ти се праќаат пораки![]()

Одмарам малку од дискусии, за брзо време ќе вратам да може да се праќаат пораки. Запиши негде тоа што мислиш да ми кажеш да не заборавиш после. 

: kopilinja glupi 3pat me turkaat samo tie na tiket
@@@

Ни тие ни тие не излегоа, да не ми е макаТука ми беше дилемата и мене Металист или Хановер ги одбрав првите![]()

..утре Роштов ќе ја пишам и ќе ме заеби нормално...руски копилиња мамицата нивна мамина..Медведев морон,Путин ретардиран,Горбачов педофил,Сталин гадна педерска стока,Ленин мајмун,Исинбаева курвиште,Шарапова лезбејка/проститука,Курникова(презимето кажува),Ирина пачавра,Дилан хомосексуалец...гадна нација мамицата нивна мамина само за зијан сеВчера Зенит ми еба мамицата..денес Цска фатија го истурија ко за инает нивниот братски клуб Партизан..утре Роштов ќе ја пишам и ќе ме заеби нормално...руски копилиња мамицата нивна мамина..Медведев морон,Путин ретардиран,Горбачов педофил,Сталин гадна педерска стока,Ленин мајмун,Исинбаева курвиште,Шарапова лезбејка/проститука,Курникова(презимето кажува),Ирина пачавра,Дилан хомосексуалец...гадна нација мамицата нивна мамина само за зијан се