Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Си оневозможил да ти се праќаат пораки :)

Добра забелешка. :D

Заклучно 1 јануари 2013 ќе стапи на сила законот со кој ќе дозволувам примање пораки. :pos: Одмарам малку од дискусии, за брзо време ќе вратам да може да се праќаат пораки. Запиши негде тоа што мислиш да ми кажеш да не заборавиш после. :LOL:

newcastle vetuvam pred cel forum ako gi izigram uste ednas pes da mi ebi majkata @:@:@:@: kopilinja glupi 3pat me turkaat samo tie na tiket :@@@@:@:@:@

И Брендан Роџерс да ми се јави и да ми рече ставај се што имаш на Ливерпул, нема повеќе тој смрден тим да го ставам на тикет.

Вчера Зенит ми еба мамицата..денес Цска фатија го истурија ко за инает нивниот братски клуб Партизан:tapp:..утре Роштов ќе ја пишам и ќе ме заеби нормално...руски копилиња мамицата нивна мамина..Медведев морон,Путин ретардиран,Горбачов педофил,Сталин гадна педерска стока,Ленин мајмун,Исинбаева курвиште,Шарапова лезбејка/проститука,Курникова(презимето кажува),Ирина пачавра,Дилан хомосексуалец...гадна нација мамицата нивна мамина само за зијан се

Вчера Зенит ми еба мамицата..денес Цска фатија го истурија ко за инает нивниот братски клуб Партизан:tapp:..утре Роштов ќе ја пишам и ќе ме заеби нормално...руски копилиња мамицата нивна мамина..Медведев морон,Путин ретардиран,Горбачов педофил,Сталин гадна педерска стока,Ленин мајмун,Исинбаева курвиште,Шарапова лезбејка/проститука,Курникова(презимето кажува),Ирина пачавра,Дилан хомосексуалец...гадна нација мамицата нивна мамина само за зијан се

а ти судија :pos::pos::pos::pos:

Морав брат извини ...:D

untitled.JPG
Го пуштив колку да пратам нешто и за малку ќе излезеше...

Ливерпул за 2500, а на друго Партизан H2 14.5 за 2000!!!!
Па маме да им ебам на овие Ливерпул у 90та примаат гол, никат да не победат, Деко по дома гол да им шета. А Партизан играа како децана од Јуниор 99то годиште, правеа чекори, им даваа топки у раце на ЦСКА, имаа едно 5-6 напади каде што не успеаа да упатат удар кон кошот, кретени кретеноидски. ЦСКА се заебаваше цел меч, да играа озбилно 100 разлика ќе ги тепаа.

Volendam be plemeto vase jas....more more da ne se daelo uste eden gol...koga na vakvo kolo na golovi ne fakjam Holandija 2 togas treba da se otkazam od kladenjevo!

Ден Бош :@ Па само вие од цела лига не завршивте 3+.
Па барем гостиве да се распуцаа кога веќе имаа предност од играч повеќе...

а бе..... :@

обично не играм лузери,ама еве фортуна наводно ослабени биле вечерва па ја пишав хамбургер Било Кога 2 да подкрени коеф. :tapp:

не играјте лузери,ами само шампиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom