Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе како е можно ова..ја пишам Сен Патрик 3+ и 15 1-0 и цела утакмица неможат гол да дадат господ да чува

Пак јас ... 8 утакмици со 300ден само Епинал 1 за 15 000. Кај го послушав еден од кладилница, убо си мислев Бенфика ГГ.

Ама не се жалам, фатив на едно 8200, а ја имав Кливленд Т1 91.5 - (91 коша дадоја). :)

Ахххх....Далас, Далас мамичето ваше. Добро бе ај шо имаја 3 порази со ред играја со последнио ...и изгубија :mad: Џабе погодени вчера 5 други утакмици за мерак, ЏАБЕ!

Инвалидски дом Лузерпул
4+ :tapp:
толку промашени шанси...

Салзбург кец го играв, изгуби 0 - 1 дома од Матерсбург, голот за Матерсбург го дае кој друг ако не Илчо Наумоски.. :facepalm:

Јувентус гомна гомносани никогаш титула повеќе да не земат,чекаат да примат гол цело второ се бранат,откако примија гол тогаш се освестија дека не водат 3-0 ,смрдлиња!!!!!!!!!

Колку пати сум си кажал на мој тим не се кладам , се имам изгорено 2-3 пати.... КОЈ ЃАВОЛ ме натера .... ќе чекав уште Јунајтед X2 утре... Дупла нервоза еј...

Палеромо - Милан х на полувреме, за малку ја промашив. :pos:

Њукасл 30 минути да неможе да даде гол а Сандерленд игра со играч помалце, плус пенал промашија. Конечен 1:1 :facepalm:

dobro be AJax posle onakvi igri 0-1 gubi poluvreme.. od start pajgam

Ами Штурм па? Ај вчера Салцбург шо изгуби од Матерсбург дома, па денеска Штурм со шанса да скокнат на второ, а играја со најотепаната екипа во Австрија (Капфенберг)...и 0-0 :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom