Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Марсеј за 35 000, мамето мамино бе...

Да се надоврзам, на две ливчиња Лацио ГГ на едно 15 000 на друго 17 000 и на другото, Годој Круз 3+ со Тигре за 8000... :confused:

Ме мрзит да ги сликвам ливчињата сега...

пс.
Сепак минус ако сум - 1000 викендов сила, се извадов со Металург h1, кордоба, тотен гг3+ и вадуз 11 000 му зедов...

Ventspils - Roanne 2ка ја имав и пазете шо се дешава. На 23 секунди пред крај 67 - 75 за Роане. Вентпилс успеваат да погодат 3 3ки во последните секунди и на секунда пред крај резултат 76:79 за Роане и 2 слободни за Вентспилс. Првото го погодува, второто го промашува и после 2 офанзивни скока на стотинка до крајот даваат кош за 79 - 79.

Ебати малеро шо сум. :tapp:

Абе Налбандијан бе ПИЧКА ТИ МАТЕР, СВЕ ЖИВО И ДИВО ДА ТИ ИЗНАЕБАМ

секогаш коа ќе те играм ПАДНАМ , абе прв раунд и тоа со Гиралдо 2-6 2-6 , 1,30 коеф. море ГЛУП , ТИ ЕБАМ СЕ ЖЕНСКО ШТО ИМАШ

:гомце:

Во неверојатна малер-форма сум влезен...:mad:
Нешто ненормално.....
Вчера од сите можни англиски утакмици,само мојата шо ја чекав 2+ само таа заврши 0-1...:tapp:
Сите другите беа 2+....
За викендот шо ми се случи да не се навраќам,ќе се изнервирам...
Ова ми делува како некој да ми фрлил вуду-магија врз утакмиците шо ги играм...
Чуда се случуваат....:eek:

Јас неможам да разберам како е можно Таџикистан-Севенра Кореа 1-1 да заврши??..ТАЏИКИСТАН ТАЏИКИСТАН ТАЏИКИСТАН ..тие кутрите три топки во земјата имаат се позајмуваа од комшиите таму плус гол не знаеа што е и 1-1 му извадија на комунистите..не е можно

Во неверојатна малер-форма сум влезен...:mad:
Нешто ненормално.....
Вчера од сите можни англиски утакмици,само мојата шо ја чекав 2+ само таа заврши 0-1...:tapp:
Сите другите беа 2+....
За викендот шо ми се случи да не се навраќам,ќе се изнервирам...
Ова ми делува како некој да ми фрлил вуду-магија врз утакмиците шо ги играм...
Чуда се случуваат....:eek:

Исто и мене у псоледните 40-50 дена .. затоа и решив да се пензионирам ( или абрем да направам пауза ) :D

Gvinea Bisau - Cameroon 2 @1.50 0:1 (y)
Hungary - Bulgaria 1 @1.85 1:1 :tapp:
Austria - Filand 1 @1.80 3:1 (y)

за 1000 , ми отидоа 5000 добивка.
Во 88ма израмнија Татарите . Стандардна неправда . Не сум изненаден кога сум јас во прашање.

Има ли крај на ова?:mad: Италија за 4500..:facepalm:
Да му ебам матер,Јенките само еднаш центарот го поминаа во второ полувреме и гол бапнаа:tapp: ...
Изгледа им се посреќи зошто јас ја чекав на ливче...
Не е можно ова,како да гледаат бе шо имам пишано и се обратно.....
Најмногу шо боли е,на 2/3 од ливчињата шо ме паднаа овие неколку недели ми избега само по една утакмица...сол на раната:mad:

ЗОШТО ГЕРМАНИЈА ЗОШТО МИ ГО ПРАВАТ ОВА..ПА НЕ ГИ ИЗИГРАВ СО ХОЛАНДИ9ЈА И БРАЗИЛ СИ ПОБЕДИЈА ЛЕСНО ПО 3-0,3-1 А СО УКРАИНА И ФРАНЦИЈА ГИ ИЗИГРАВ ИЗГУБИЈА 3-2 И 1-2...ГОСПОДЕЕЕЕ ШТО МУ ЗГРЕШИВ ДОТОЛКУ!

Нашиве сингл ги изиграв , не ми се верува еј , Луксембург .
Срам за државава се .

Типсаревич , да ти се покачи диоптерот за тројка , да ти ибам искомплексираниот глупак .

го имав со џокович да излезе >20.5 гема, завфрши 6-1 7-6 = 20

Сестра ти српска да ти ја качам , зашто не го изгуби првио сет 6-2 барем , цвикераш еден ! А во тај брејкот имаше 3-0 и 6-5 и негов сервис , а го изгуби 8-6 . :гомце: * 1000000 . да ти се плукнам во диоптерот да ти ибам слабата психа јебена српска.

Мареј - 4,5+ прв сет
Федерер - 9-10 гема прв сет
Новак - 20,5 -
Дел Потро - да има тај брејк
Лодра/Зимоњич - 1

Шо ме натера да ја играм со 1.18 коеф ? :confused: :eek: :tapp:

Ден Бош-Фортуна....

30 минути еден гол не можат да дадат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom