Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Dinamo kiev 1
Ajntraht 1
Mancester 2
Slask x2
Leksoies 1
PSZ 1
Mlada boleslav 1
Almerija 1:mad::mad::mad:

56 koeficient mi zaebaa se da im ebam, se gazat sea najdoja da zagubat i toa doma!!!

Штурм победа ни дома ни гости да не остварите:mad:. Сите победи дома а ниедна на гости, па и последниот не можите да го победите:mad:

Гранада - валенсија само.. до толку ли неможе еден гол уште еден гол да дадат париве колку добро ќе ми ојдеа ама.. све да им ебам
sKPAN.jpg

kurci pederi.JPG

Т(к)урци педери... убаво беше 1-1, и на крај место да дадат, примија.
Не играв курци никогаш ама ливчево ми е прво после 2 месеца, сум ги заборавил какви неандрталци се и сум ги стаил.

Само интер :mad: не се толку големи парите но зошто неможат дома да победат една глупава катаниа? зошто ги играв прв пат на тикет после 1000 години а знаев дека сите се катастрофа :mad: Ајде да се надевам дека вечерва бар кошарката ке ме извади тука да се повратам некако (y)

кретениве интер ме зезнаа за 5800,тој пацини со 2 леви како да е му ебам педерот грд.

- да ти ибам помошникот судија што не дигна офсајд од 3 метра при вториот гол на катанија

- да ти ибам сакатион пацини . еднаш ќе се најде во шанса од 5 метра , иако си ја смири со рака , судијата му се сожали дека е големо дрво , па го остави да шутне , и овој ја додаде до голманот со надворешна.

100 евра избегаа.

Викендов добитниве на раце се бројат.
На едно Интер, на друго Копенхаген 3+.....

Мразам коа не се слушам сам !!!!!!!!!!
Играат Милан-Барса ЛШ, му викам на цимерот ќе има многу голови и Барса ќе тепа. Ќе ја пробам 2-2&4+. Не ја пробав, 16 коефициент беше. Наполи-Челзи исто не ја пробав, а пак му реков. И денес исто Тотенхем-Јунајтед истиот тип, истото ми се случува. Од сеа шо ќе ми падне на памет и 50 квота нека има ставам па шо сака нека е !

Си ја врзав Манчестер со Панатинаикос, Болоња и Фиорентина и нормално паднав на бедните Грци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom