Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Валенсиа
Твенте
ПСВ
Билбао
ЛИЕЖ - ДА ИМ ЕБАМ СЕ НИВНО НЕПИСМЕНО

Стандард од кај што паѓаше цело време квотата , до 1.50 стигна , 15 минути пред да почне се покачи на 1.95 ! А зошто ? Па поминуваа со 0-0 , и договор паѓа одма.

Ист ирилинг маме да ви ебам. Најмизерија тим у европа последните 10 години, без победа нагости. Ги уплаќам јас и тепат нормално:mad:

Њукасл да ви ебам све по список.. како бе може на водствои од 2-0 да ги стигнат 2-2 на домашен терен и тоа Волвс бе!

НЕВОЗМОЖЖЖЖЖЖЖЖНО !!!

Ги имам Свиндон 1 , Нортемптон 3+ , Лутон 1 , и Њукасл 1 за 5.600 ден ..

Њукасл 2-0 води , на крај 2-2 и тоа од Вулверхемтон леле (n)

Типсаревич .. 6 неискористени сет топки, ебате слепец!! :facepalm:

Цибона-Партизан 2
нерешено заврши ,тепаа моиве у продужетци не можам да ги пцујам ама ми иде да пукнам !!!!!!

Ти ебам глупиот Вердер губи дома 0-1 од Нимберг, да даде господ ниту во Европа лига да не одат неспособни едни :mad:

Џенова 17 утакмици без нерешено ми се прави Х на крај. Њукасл 7 утакмици без нерешено ми се прави Х на крај, Милан ја чекам 1 и Бенфика 2&3+. Ама Сити ме падна 1 и 2+прво за 6100 со 30 уплата.
На друго од 8 уплатени 7 ме зафркнаа :D

Металург бе зашто бе водство имавте толку време .... со хендикеп 1.5 ги имав , губат 2 разлика ... немогуќе за пола гол паѓам.

Порто 1-1 го имав :tapp:
Како бе неможи гол да му дај прво полувреме на оние умрените :mad::mad::mad: СЕ ДА МУ ЕБАМ !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom