Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
inter.JPG

Традицијата продолжува....
Милито се по најмило да ти ебам ! :mad:
Катастрофа викенд :confused:

од 9 утакмици само Анжи :tapp:
прв пат ги стаив и после ова последен пат, ти ебам тоа чкуљавото руско првенство

Лелеее Вугринец,како можеше бе како можеше.....оди еби се у курац фати.....ја еба утакмицата...заедно со она дрвото Козлина....
Ја чекам Металург да нe изгуби со 2 разлика...и таман си викам добро е....ќе се спасам ме поздрави....
Како бе така изведуваш пенал бе алоооо слепец ми зеде 90 евра од џеп мајмун еден....не си на тренинг бе овчар еден.....:mad:
Така и ми треба кога сум пишман аџија,цело време планирав да ја играм -55 гола,а на крај ја пишав хендикеп 1,демек посигурно.......еве ти посигурно....така и ми треба кога не знам шо да изиграм...
Браво бе....глупакууууууу:mad:
А баш пред пеналот му викам на татко ми: гледај викам сега, гарант некој се моли пеналов да влези за да ја фати 1 со хендикеп...и не го даде...:facepalm: За жал тоа си бил ти...

Untitled.png
Аххх вчера што зедов на покерот ставив на тикетов .. иначе со 0.40 е уплатен .. бев многу блиску .

А баш пред пеналот му викам на татко ми: гледај викам сега, гарант некој се моли пеналов да влези за да ја фати 1 со хендикеп...и не го даде...:facepalm: За жал тоа си бил ти...
Остај.леле како се изнервирав,...знаев дека ќе промаши.....не е толку шо го промаши....за начинот како го изведе пеналот...само ја додаде топката:eek: .....не беше ни шут она...ни лоб ништо....:tapp:
А цело време планирав да ја играм на голови...така и ми треба кога менувам....(во последен момент ми светна да ја играм на хендикеп)...:eek:
Да ти ебам и игра и се,на ливчињата на кои се надевав и без блиску до добивка не фатив,фаќам на без врска ливчиња...
Се е среќа во кладилница,треба да те сака,ако немаш среќа џабе е....
Лани исто вака ми се случи....за 11 илјади чекам Атлетико-Копер...+54 гола...
И исто вака последен напад чиста ситуација,сам пред гол,контрамна 5 метра од голман.... и само ја додава топката до голманот,ни шут ни ништо,демек ќе лобова.:eek: ..не е можно ова....:(

Јувентус во саботата:facepalm:
Значи ако не му судат пенал на Јуве или да клат гол од офсајд нема шанси да тепат !!!

Млада Болеслав ги чекам ГГ2/2, а тие фино лепо си даваат 3 гола и си завршуваат

14wuo3l.jpg

samo spartak moskva gjubrinja skapani od pred 2 meseci e livceto
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 23:48 ---
toj tromso od kaj go najde i mene me skina za 12 000 koga igraa so sandnes pred 1 ili 2 kola bese u gosti 5-1 koga gubija jas ja imav t2 skapanici

Attachments

• DSC03397.JPG
    DSC03397.JPG
    2 MB · Прегледи: 22
Почнавме со очајните Бате Борисов ... :), продолжуваме со најдосадниот натпревар на светот, Валенсија-Б.Минхен ... GG3+, ама во некој друг универзум ...:tapp:

баерн 2
од 100 за 5000 :@
да дае господ сто години борусија да освојува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom