Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Сити ГГ3+ 5:0

Херенвен гроб да немат, мамето нивно да им го ебам шо неможеа 1 гол да дадат, ГГ3+ ме ебат у фикс, сега ќе ја чекав Реал ГГ2/2 за максимална добивка од 40.000ден. Гомна ебени засмрдени, да им се испокршат нозете, сифилис да ги фати, треска да ги тресе, оган да ги гори со бензин да ги гасат.
Лоша работа е тоа со фиксот :cautious: многу лоша...

Да ти ебам Наполи ебате!Ме скина за 6500 со 50 денари уплата 1-1 ја имав..:mad::mad::mad:

Сантош, 1-1&3+, 65' 2-0, и почна Нејмар да игра пети, и 5700 денари зијан.

javor.JPG
Уплатено со 7 евра.
Оти не ја задржавте предноста бе јавор? :mad:
IMAG0114.jpg
Овие куртоните Лацио од прва минута чуват резултат племето да му го ебам. Со 0:0 биле задоволни ебате клошарите :mad:
IMAG0115.jpg
Абијати, жена ти, мајка ти, абе се женско во фамилија шо имаш да ти изебам, копиле едно наркоманско. Најмногу ме нервира ко ќе те падни екипата за која навиваш :mad::mad::mad:. Па и онај Монтоливо шо промаши :facepalm:

Јунајтед вчера и Интер денес детството ми го пореметија, здравјето ми го земаа, што пари оставив на нив, ах лелееее.

П.С. Ги фатив Ајакс, Барса, Валенсија (во 90та тепаа со гол од пенал, а пред тоа го смачкав ливчето и го фрлив накај телевизорот :D), Дортмунд и Реал си водат 3:1, па ми останаа уште Феенорд, Лион, ЦСКА и Анжи за 1000ка. :) За 150 ми беше пуштено. :) (еве Игор и од овие може да одбере некоја). :D

П.П.С. Сеа оти ги пишав ќе ме зеабе некоја утре. :D
А толку бев сигурен оти ќе фатам. АНЖИ најјака екипа на домашен од цело првеснтво, против најслабата на гостински, Ростов. ДА ЦРКНАТ БЕ! АИР ДА НЕ ВИДАТ!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: H96
Андерлехт 1-1 за 1000 со 100ка уплата,пенал утнаа сега во 43,во 45 имаа статива,гомна местачки.
За Интер несакам да зборам толку шанси на крај имаа за 3-2 ама оној Милито е дрво тешко,за 2300 со Согндал ги чекав овие се 1-0 пол !

Интер бреее... аххх да ви сум претседател... само Занети че остани во тимо.. ебави мизерните ебави.. ццц

Лелеее Вугринец,како можеше бе како можеше.....оди еби се у курац фати.....ја еба утакмицата...заедно со она дрвото Козлина....
Ја чекам Металург да нe изгуби со 2 разлика...и таман си викам добро е....ќе се спасам ме поздрави....
Како бе така изведуваш пенал бе алоооо слепец ми зеде 90 евра од џеп мајмун еден....не си на тренинг бе овчар еден.....:mad:
Така и ми треба кога сум пишман аџија,цело време планирав да ја играм -55 гола,а на крај ја пишав хендикеп 1,демек посигурно.......еве ти посигурно....така и ми треба кога не знам шо да изиграм...
Браво бе....глупакууууууу:mad:

Here goes :

Мирандеш гг3+
Анталија гг3+
Гетафе гг3+

за 2500 - мирандеш 0-0

Мирандеш т1
Анталија т1
Гетафе т1

за 2100 мирандеш 0-0

Болоња Катанија и Удинезе гг3+ за 2500

Болоња ...

до сега ...

А толку бев сигурен оти ќе фатам. АНЖИ најјака екипа на домашен од цело првеснтво, против најслабата на гостински, Ростов. ДА ЦРКНАТ БЕ! АИР ДА НЕ ВИДАТ!!!
Ела во четврток европа лига заедно ке напрајме едно лифче не биве ваа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom