G
GucciMane
Гостин
Некој?:back:Колку од прилика зафаќа инсталација за ХП? ја симнувам сеа една околу 300 мб е..или дајте линк :smir:
ЕДИТ: сервис пак 3, 32 битен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој?:back:Колку од прилика зафаќа инсталација за ХП? ја симнувам сеа една околу 300 мб е..или дајте линк :smir:
ЕДИТ: сервис пак 3, 32 битен
Некој?:back:
Цел ми треба..фала иначе:salut:Ама ти го симнуваш само SERVICE PACK 3 Надградбата, а не цел оперативен систен интегриран и во него SP3??? Ако сакаш целосен Windows XP и во него да има SP3 тогаш тоа е некаде 700 мб...:smir:
Цел ми треба..фала иначе:salut:
Згуглај, mvps hostsОкеј, бидејќи со Psyside не сме се разбрале доволно, постов сеуште важи. И еве малку појаснување. Касперски си имаше вградено анти-банер програма која ги блокираше сите поп-апи и банери уште пред да излезат. Исто така ги спречуваше рекламите што идат во скоро секое видео на YouTube. Значи мене ми треба некоја програма што ќе го прави БАШ ова, а што нема да биде дел од некој антивирус. Ако нема таква, а има што е дел од антивирус препорачајте го него. И без препораки за adblock, script block или некои други екстензии за прелистувачите. Нејќам таква.
пратен serial по ппА сериал? И колку време треба да се чека за да снимам еден филм на двд од пр. 700мб?
Не си ми баш јасен со ова сегмент али sony vegas прави чуда со едитирање на видео фајлови и најверојатно може да го направи тоа што го бараш.Некое програмче со кое би можело да се тргне некој сегмент од видео фајл?
И линк по можност. ty
Имаш вирус 100% е тоа него нешто драјвер за gembird 44u driver for xpАј малце помош кога ќе отворам некој фолдер одма ми го дава оваи сите фолдери се гасат, фала однапред.![]()
Да прашам...зашто пред гасење на компјутерот, од кога ќе стиснам Turn off, за да се појават трите опции за restart, shut down i sleep, чекам околу минута време? Од пред некој ден е вака, иначе порано супер беше.