Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе дај помагајте како знаете, одеднаш не знам ни јас самиот како папката „my documents“ ми остана празна ни слики ни документи ни ништо... некој начин како да ги повратам податоците.. користам windows xp service pack 3... хелп ве молам....

ИТНО! ми го јавува ова на компјутерот Прегледај го приврзокот 38956Прегледај го приврзокот 38957Прегледај го приврзокот 38958 не ми отвара ништо освен некој негов анти вирус а у сејв мод нерможам да влезам

Гаден вирус/Rogue си фатил, до сега вакво нешто немам видено :S

Само формат или Kaspersky rescue disk, а можеш и со Combofix да пробаш...

ИТНО! ми го јавува ова на компјутерот Прегледај го приврзокот 38956Прегледај го приврзокот 38957Прегледај го приврзокот 38958 не ми отвара ништо освен некој негов анти вирус а у сејв мод нерможам да влезам
симни malwarebytes од тука
пред да го симнеш, преименувај го во viktor.exe
инсталирај
иди каде што го инсталираше и најди mbam.exe
преименувај го во viktor.exe
пушти го
направи aпдејт
скенирај
бриши све што ќе најде
рестартирај

Дај некој нека ми го пушти тоа програмчето за да го делитнам ова на windows 7 што ми се појавува доле,дека е пиратски оперативниот систем.

Дај некој нека ми го пушти тоа програмчето за да го делитнам ова на windows 7 што ми се појавува доле,дека е пиратски оперативниот систем.

ПП :salut: :smir:

Го инсталирав НФС Карбон и кога ја уклучувам играта ми вели:
please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application.
Што треба да направам.

Зошто некош BitTorrent ми праи вака : На пример ќе ставам некој торент да се симнува, ќе се напраи тоа икончето зелено,но торентот не пошнува да се симнува.
А,да ни Down speed не се појавува.

Зошто некош BitTorrent ми праи вака : На пример ќе ставам некој торент да се симнува, ќе се напраи тоа икончето зелено,но торентот не пошнува да се симнува.
А,да ни Down speed не се појавува.

Малце сидови можда имал? прати ми линк по пп со торентие кои ти правеле проблем, и користи Utorrent и види дали ќе го имаш истиот проблем :)

Не сум сигурен каде да го поставам ова прашање па ќе го поставам тука. Дали некој може да ми каже која е таа апликација triger што се користи во кафулињава најчесто кај наси каде може да ја ндајдам или барем да видам како функционира?

Не сум сигурен каде да го поставам ова прашање па ќе го поставам тука. Дали некој може да ми каже која е таа апликација triger што се користи во кафулињава најчесто кај наси каде може да ја ндајдам или барем да видам како функционира?
А за што се користи таа апликација?

За внесување на нарачки, продажба и сл.

Помош во врска со ставање на оперативен систем на CD

Ми треба туторијал како може спуштен оперативен систем да се стави на цд и како да се намести цедето да може да бутира. Благодарам на сите што ке пробаат да ми одговорат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom