Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и што има сеа машината windows 98?ма долга приказна битно го средив проблемот![]()
погрешна проценка , мислев дека машината ќе може да издржи xp ама некако се мачеше па да и ги скратам маките
сепак фала![]()
Од коа инсталирав крак на Антивирусов за 3700 дена да не треба да го упдајтирам ми излезе 1 проблем..на многу страници неможам да влезам...еве вака ми вика Parental Control.Browsing Website http:/crackle.imageshack.us/......1.3.2.min.js blocked.Reason:Website from a block category ...треба ли нешо да се исклучи од Антивирусов незнам..али 1 торент неможам да симнам!
Ај предложете ми некој софтвер за блокирање реклами и поп-апи што НЕ е дел (т.е addon) од веб прелистувач и НЕ е дел од антивирусна програма. Значи моментално користам KIS 2010 бидејќи во него има вградено Anti-Banner кој доста солидно си ја врши работата, ама поради антивирусот имам некои проблеми со прикажување на страници па у план ми е да го бришам.
Не сум слушнал за овој досега, али ќе го пробам. Thanks.Стави Comodo Internet Security 2011 premium, бесплатна и перфектна заштита![]()
Некоја добра програма да ми препорачите за префрлување на видео од торент (филм) па на ДВД Диск. Пробав некои како dvdflick ама многу е бавно и треба да чекам околу 4 часа...
Стави Comodo Internet Security 2011 premium, бесплатна и перфектна заштита, технологијата што ја користат е револуција... sick stuff!![]()
Океј, бидејќи со Psyside не сме се разбрале доволно, постов сеуште важи. И еве малку појаснување. Касперски си имаше вградено анти-банер програма која ги блокираше сите поп-апи и банери уште пред да излезат. Исто така ги спречуваше рекламите што идат во скоро секое видео на YouTube. Значи мене ми треба некоја програма што ќе го прави БАШ ова, а што нема да биде дел од некој антивирус. Ако нема таква, а има што е дел од антивирус препорачајте го него. И без препораки за adblock, script block или некои други екстензии за прелистувачите. Нејќам таква.Ај предложете ми некој софтвер за блокирање реклами и поп-апи што НЕ е дел (т.е addon) од веб прелистувач и НЕ е дел од антивирусна програма. Значи моментално користам KIS 2010 бидејќи во него има вградено Anti-Banner кој доста солидно си ја врши работата, ама поради антивирусот имам некои проблеми со прикажување на страници па у план ми е да го бришам.
А сериал? И колку време треба да се чека за да снимам еден филм на двд од пр. 700мб?ConvertXtoDVD :wink: