Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
одкога инсталирав ова виста(не виндовс само излег) паинт не ми отвора..покажува ерор..го манав ова вистата и бива на XP ,после пак ја стаив и пак не бива...

9 ерори за 24 саати многу се? Пошо кај другар дава IRQL_MEMORY_NOT_LESS_OR_EQUAL, пуштивме да вергла 24 саати мемтестот, и дае 9 ерори и тоа 7 ги даде од 40 до 56 пас. Факт ап или не?

1 ерор е многу. Се над тоа е премногу :)
Дури и 1 ерор пречи во секојдневната работа на компјутерот.

Чепкав кај нодот и го избришав узерот и пасот ако има некој за NOD32 v3.0.621.0 плс пуштете ми

thx

1 ерор е многу. Се над тоа е премногу :)
Дури и 1 ерор пречи во секојдневната работа на компјутерот.

Јеп, си напраив кај мене мемтест, 0 грешки. Сеа ке идам кај другаров малце траблшутинг да праиме, пошто модулите се Corsair XMS а плочата е некоја си шкарт, така да можно е да им требаат повеке од 1.8 волти, па да заебаваат ради тоа, а можда се фалични слотовите. If all else fails, идат назат од кај што дошле па да ни даат нови.

OK eve ednoo malo pitanje :)

Kako da dodadam prevod na dvd film, go siminjam od internet i koga sakam da go rezam ne mozam na neroto da mu najdam nekoja opcija za dodavanje prevodi. OD podnapisi.net najdov prevodi nekoi ama koga gi snimiv na ccd-to ne gi prepoznava. Ima nekoi posebni prevodi za niv ili moze ovie nekako da gi prepravam ?

Fala :):):)

luge... sto se desava me mrdna firefox-ov mi dava greska na sekoja strana sto ke ja zacuvam i posle ke ja otvoram... se pojavuva greskata pa posle nekolku sekundi si ja otvara stranata najnormalno... aj ako znae nekoj sto e problemot neka pise...

f_errm_84a0cd8.png

А како така ги зачувуваш страните?

luge... sto se desava me mrdna firefox-ov mi dava greska na sekoja strana sto ke ja zacuvam i posle ke ja otvoram... se pojavuva greskata pa posle nekolku sekundi si ja otvara stranata najnormalno... aj ako znae nekoj sto e problemot neka pise...

f_errm_84a0cd8.png

Баг е ова во фајрфоксот. Ми се случува и мене. Не сум испитал само под кои конкретни услови.

А која верзија ја имаш? Пробај со 2.0.0.11, таа е мислам најстабилна, не се бафтај со бети.

ne be brat taa i sum ja imal i pak ja izbrisav i ja snimiv djabe...:P me kurci neznam sto im e problemot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom