Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
одкога инсталирав ова виста(не виндовс само излег) паинт не ми отвора..покажува ерор..го манав ова вистата и бива на XP ,после пак ја стаив и пак не бива...

P

Princ

Гостин
9 ерори за 24 саати многу се? Пошо кај другар дава IRQL_MEMORY_NOT_LESS_OR_EQUAL, пуштивме да вергла 24 саати мемтестот, и дае 9 ерори и тоа 7 ги даде од 40 до 56 пас. Факт ап или не?
1 ерор е многу. Се над тоа е премногу :)
Дури и 1 ерор пречи во секојдневната работа на компјутерот.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Чепкав кај нодот и го избришав узерот и пасот ако има некој за NOD32 v3.0.621.0 плс пуштете ми

thx

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
1 ерор е многу. Се над тоа е премногу :)
Дури и 1 ерор пречи во секојдневната работа на компјутерот.

Јеп, си напраив кај мене мемтест, 0 грешки. Сеа ке идам кај другаров малце траблшутинг да праиме, пошто модулите се Corsair XMS а плочата е некоја си шкарт, така да можно е да им требаат повеке од 1.8 волти, па да заебаваат ради тоа, а можда се фалични слотовите. If all else fails, идат назат од кај што дошле па да ни даат нови.

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
OK eve ednoo malo pitanje :)

Kako da dodadam prevod na dvd film, go siminjam od internet i koga sakam da go rezam ne mozam na neroto da mu najdam nekoja opcija za dodavanje prevodi. OD podnapisi.net najdov prevodi nekoi ama koga gi snimiv na ccd-to ne gi prepoznava. Ima nekoi posebni prevodi za niv ili moze ovie nekako da gi prepravam ?

Fala :):):)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
luge... sto se desava me mrdna firefox-ov mi dava greska na sekoja strana sto ke ja zacuvam i posle ke ja otvoram... se pojavuva greskata pa posle nekolku sekundi si ja otvara stranata najnormalno... aj ako znae nekoj sto e problemot neka pise...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
А како така ги зачувуваш страните?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Џабе ли некој се потрудил да напише ХЕЛП датотека, за читање служат!

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
luge... sto se desava me mrdna firefox-ov mi dava greska na sekoja strana sto ke ja zacuvam i posle ke ja otvoram... se pojavuva greskata pa posle nekolku sekundi si ja otvara stranata najnormalno... aj ako znae nekoj sto e problemot neka pise...

Баг е ова во фајрфоксот. Ми се случува и мене. Не сум испитал само под кои конкретни услови.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
А која верзија ја имаш? Пробај со 2.0.0.11, таа е мислам најстабилна, не се бафтај со бети.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
ne be brat taa i sum ja imal i pak ja izbrisav i ja snimiv djabe...:P me kurci neznam sto im e problemot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom