Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој има да ми даде апдејт за месенџер?

1.pa ili file>save page as

2.ili sam si pravam strana so HTML i si ja zacuvuvam

pa dali 1 ili 2 ja otvaram ja javuvaat istata greska...koja ne da zamara
Пробај зачуваната страница да ја отвориш со ИЕ или Опера па напиши што се случува.

Некој ако може да ми објасни како да инсталирам скинови на Foobar2000?

1.pa ili file>save page as

2.ili sam si pravam strana so HTML i si ja zacuvuvam

pa dali 1 ili 2 ja otvaram ja javuvaat istata greska...koja ne da zamara

Епа другпат не прави вака, не за џабе постојат букмаркс. Секогаш ке ти го дава тој ерор од прва, нормална работа е тоа (т.е. не е нормално баш, али што е нормално со овој ебан виндовс?)

Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir:

Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir:

Во Windows отвори си посебен корисник со административни привилегии (и со лозинка, секако), и ќе можеш во Properties->Security на фолдерот да одредиш кој има, а кој нема пристап. Ќе треба да ти биде исклучено Use Simple File sharing во Folder Options на Windows Explorer.

Ако не си во можност да отвориш посебен корисник, ќе ти треба посебен софтвер, например овој, бесплатен е. http://www.accelerated-ideas.com/SoftwareDirectory/aiFreeSoftwareSearch.aspx?sID=14135 . На твој ризик, ја го немам пробано.

Има една програма Hide File and Folders со неа можеш да ставиш пасворд на се што ти сака душа, од фолдери па до извршни датотеки.

Има една програма Hide File and Folders со неа можеш да ставиш пасворд на се што ти сака душа, од фолдери па до извршни датотеки.
И после кога ќе ги скриеш никогаш да не ги видиш повторно:pos:
Лошо искуство имам со таа програма, исто и на форумов баш за истото се зборуваше како никогаш не ги вратиле заклучените фајлови, а па со бришење на програмот тек тогаш се дозаплеслува работата.
Сепак ако се решиш да ја користиш програмава убаво провери што е како е зашто нема назад.:wink:

Ja instalirav Windows Vista no na prvoto krevanje na windowsot barase nekoj si user name i password. Ja instalirav 5 pati po red ama pak ne sakase ni Ultimate ni Bussines a dodeka cimerov ja ima istata instalirano i se e ok.
Ve molam ako moze nekoj da mi kazi do sto moze da e problemov.
Fala od napred.

Ja instalirav Windows Vista no na prvoto krevanje na windowsot barase nekoj si user name i password. Ja instalirav 5 pati po red ama pak ne sakase ni Ultimate ni Bussines a dodeka cimerov ja ima istata instalirano i se e ok.
Ve molam ako moze nekoj da mi kazi do sto moze da e problemov.
Fala od napred.
Замоли го цимерот да ти ја инсталира!

Ајде хелп малце :)
unnvl3.jpg

Едит: Тоа во рмвб форматот се среди, сега немам глас само на ави формат.

Fala Vone no i mene mi tekna da go zamolam i go storiv toa 5-to po red formatiranje bese negovo no pak istiot problem se pojavi, taka da ako imas nekoe drugo mislenje slobodno mozes da go iskazes.
P.S.I povtorno ke pobaram od nekoj pomos za istovo prasanje.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom