Погрешно име

so drustvoto muabet i sedev do drugar mi (sto e zatreskan u mene) i nesto muabet mi pravese i jas bev zamislena nesto i me podbutna i prasa dali go slusam a jas na cel glas AAAA KAZI BE D...... (a nego imeto drukcie) i koga me pogledna natazeno ...ceeeeeel den bese natazen

Не ми се случило нема ни да ми се случи се е заборавено мислам само на особата што ја сакам и и го изговарам нејзиното уникатно име :pipi:

zatoa site devojki sto mi bile sum gi vikal isto (cuci) i nemas nikakov problem .

имав една девојка(поранешна) е таа додека водеше љубов хахахаха ке ти изирицитираше па едно 4/5 имиња хахахха ,,,
:toe:

реакција на тоа неможам да замислам уствари можам ама тоа ке биде вистински кошмар хехехе лудница :vozbud:

имав една девојка(поранешна) е таа додека водеше љубов хахахаха ке ти изирицитираше па едно 4/5 имиња хахахха ,,,
:toe:
сигурно си ја работел истовремено како за сите петина хахаххахаха :baeh:

Грешење на името на партнерот

Темава е може малце филмска , али јебига и тоа се дешава...:)
Пример, идеш со една а сакаш друга али не моеш да бидеш со неа од Х-причини ...Вторава ти го окупира мозокот, све ти е усмерено на неа , кога ја муваш едната у мисли ти е втората , со еден збор влезена ти е у потсвест...
И сеа одеднаш се дешава при излив на емоции (било да се позитивни, било да се негативни ) , со фудбалски жаргон што би се рекло ''у жарот на борбата'' :) , да ти дојде да го кажеш името на таа што ти го преокупира мозокот...

Не дека мене ми се десило, пу-пу, али вчера беше доста блиску али со помош на трикови и магии се извадивме у заден час... :)

Дали ви се десило ?
Што било откако ви се десило ?
Дали можете да замислите да ви се деси ?
Како би реагирале ако на вас ви се примени работава ?

Аман бе, не. Никогаш. Мислам, по глупо од тоа да му се случи некому....мислам или треба да добил амнезија или да е кретен.

Never. And never will. :pipi: Такво прекрасно име не се заборава.

Ми се има случено само на другарки да бркам име, со таа шо правам муабет да и кажам трето име.Не дека го имам заборавено, него ако сум занесена, се блокирам.Ме држи памтењето, посебно за имиња и броеви :)

Ако ми го утне името во момент кога нетреба , отиде во неповрат цела врска. :)

Колку е само незгодно да го згрешиш името. Еднаш ми се случи и повеќе нема.
Бев заедно со бившиот и додека се лапкавме му кажав друго име. :kesa:
Сепак се извадив некако, предходно правевме муабет за типот и испадна сум се збунила заради тоа. Ама секако дека не беше баш така...

:pos:

Во моменталната врска, некаде на почетоко. Ми викаше стално бубу бубу и еднаш и се испушти Боби. :pos:
A пред некој ден од таа случка, дискутиравме за девојка од основното, и после 2-3 мин од муабето и се обратив со девојката од основно.

Се сфаќаат грешки. Само се насмеавме. ЧД

Па женска ми се вика марија, и еднаш, по грешка, наместо ,,Мацо‘‘, и реков ,,Мамо‘‘, ама не ме чу:):kesa:

Да бе таман работа.
Ова ми се чинит го имат само во некој шпански серии па ај ќе му го згрешит имево и ќе се скарет:tapp:
Никогаш не сум згрешила име.Валда знам со кого сум....И никогаш не ми го згрешиле името.
Ак го згрешит ќе бидит весело:back:

Не ми се случило додека сум со некој дечко, но еден пријател кој го видов по 1 година ми го заборави името! Се шетавме така со него и со уште една другарка, зборувавме само ме праша : Ти како се викаше?
Леле која навреедаа! ДА ме кажеше шмизла немаше толку да се навредам...:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom