Погрешно име

Ne e tocno toa deka zenskata e vo potsvest ili obratno!!
Ako bile 2-3 god zaedno i raskinale, Pa ti si se fatila so toj i mesto toveto ime go izgovoril imeto na bifsata i mislis odma on nea uste ja saka?!? Ne se soglasuvam zaradi toa sto se e navika. I zatoa ko sto si kaza : Во ваков случај би погледнала подобро колку е саат...:kesa:
pozz:smir:

Јас не реков дека уште ја сака таа личност на која го изговорил името, но од навика или ненавика таа личност сеуште фигурира во неговиот мозок и мене поентата ми беше дека не би се чувствувала најубаво ако ме смеша со неговата бивша, бидејќи не сакам со ништо да го потсеќам на неа и не сакам од ни од навика да ме меша со неа.Јас бар не сакам, личен став..:kesa::smir:

NE mi se ima sluceno da zgresam ime,nitu pa moeto nekoj da go zgresi ...a i ne sakam mislam deka ke placam hahah:pipi:

и мене ми се нема десено таа заебана ствар , а стварно е грдо да те нарече со друго име..лоооол, а плачки мачки не сум по такви ствари:nenene:

Само еднаш и тоа беше случајно :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Се согласувам со Фројд овде. Името кажано ,,по грешка" е потсвесно мислење на друг кое доаѓа на виделина. Ми го има згрешено името мојот прв дечко. И веќе не ми е дечко.

ууу,тоа е непријатна грешка,во секој случај.

Ми се случило да ми го згрешат името ама тоа од брзање и од збунетост.Јас не сум згрешила колку што се сеќавам:toe:

Добро бе луѓе , се случува. не се случило некогаш некој другар да наречете со погрешно име???? Мисе има случувано со другари а ми се има случено со девојка .напната беше ситуацијата ама ипак не било ништо потсвесно. обична збунка . Јбг, лапсуси се дешаваат.

Ќе ми се случеше еднаш да го изговорам името на бившиот али се сецнав кога ја изговорив првата буква :)

Секојдневно ми се случува со името на бившиот да ги нарекувам сите, дури и да вртам негов број наместо друг итн итн и уште многу такви гомнарии!

У сред сред, сред сред сред секс, у најубавото, кај шо она имаше тотално превртено очи, мене ме фати грч на ногата. :toe: Малер, ебате, малер. Свикав, да ги тргне нозете шо и беа омотани околу мене, али не ме слушна дека ја нареков со името на најдобрата другарка. Моја најдобра другарка, не нејзина, ја сум sick bastard, ама не до толку. Никад не дозна. :salut:

еден постојано ми го грешеше името во бифшата и се вадеше со то дека многу сум личела на неа, и уште еднаш еден никако неможеше да ми го научи името (шо е толку тешко Елена незнам...) А јас еднаш го имам згрешено името пошо мислев на друг, и уште еднаш не ми текнуваше како се вика xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom