Точно."Листата" е само за да ви стигне мејл кога ќе имаат на залиха. Не е резервација.
Сега ме уби, а се надевав дека пред нова година ќе пуштат.Точно.
Јас некни му се јавив на тој копукот Љубомир, што го води ПС5 одделот и ми рече дека многу биле ограничени количините а веќе распродадени. И сакав да се карам и да го прашам како се распродадени и кога се распродадени кога уште не се стигнати. Како "среќниците" ги купиле. Али ми текна дека на нивни ќе ги дадат, све им ебам!
Наредна пратка ми рече дека ќе е после НГ, околу божиќ, ако и тогаш не ги резервираат нивни.Сега ме уби, а се надевав дека пред нова година ќе пуштат.
Валјде ќе им снема више нивни, па ќе може и ние обичните да купимеНаредна пратка ми рече дека ќе е после НГ, околу божиќ, ако и тогаш не ги резервираат нивни.
Мене веќе хајпот ми помина...Успеа некој да купи?![]()
Јас сам си го турив, и на it се пофалив дури. Поради мој потег кој го заборавив, не успеав, а го имав у раце мислам.Мене веќе хајпот ми помина...
Ќе чувам PS4 и ќе склопувам конфигурација прв пат по 10 години.
PS5 ќе почека сепак година-две.
Не знам што е толку брзање и апсолутно се согласувам со твојот коментар. PS4 уште една година таман ќе издржи, таман да се среди и залиха со PS5 и самата конзола и игри за неа.Мене веќе хајпот ми помина...
Ќе чувам PS4 и ќе склопувам конфигурација прв пат по 10 години.
PS5 ќе почека сепак година-две.