PlayStation 5

• Креатор на темата ob1
  • Време на започнување
Член од
19 септември 2018
Мислења
25
Поени од реакции
13
Дали има некој што дели акаунт на пс5 и пс4 со активен пс плус. Пишуваше дека сони банирале заради пс плус колекцијата ако се користи на пс 4, па ме интересира дали може сеуште така да се дели акаунтот.
Јас знам дека не е дозволени и дека многу луѓе се банирани заради тоа.Многу мои пријатели пробаа да делат за да имаат повеќе игри заеднички ама изедоа бан

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јас делам пс+ со 2 пс4. Имам аднато игри од пс+ колекцијата и ги играат на пс4. Засега немаме проблеми.
Гарант другиве ептен злоупотребиле, ваљда затоа ги имаат банирано.

Член од
19 септември 2018
Мислења
25
Поени од реакции
13
Јас делам пс+ со 2 пс4. Имам аднато игри од пс+ колекцијата и ги играат на пс4. Засега немаме проблеми.
Гарант другиве ептен злоупотребиле, ваљда затоа ги имаат банирано.
Знам дека народот почнал да ги продава игрите од колекцијата за тоа го окркале.Случајот со тебе што делете исти а го користете и двајцата е супер ама не знам јас не би ризикувал ако имам добра колекција на игри така залудно да отидат

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Знам дека народот почнал да ги продава игрите од колекцијата за тоа го окркале.Случајот со тебе што делете исти а го користете и двајцата е супер ама не знам јас не би ризикувал ако имам добра колекција на игри така залудно да отидат
Пријателите твои за што точно добијаа бан? И колку пс5 се банирани? И што направиле.

Во мојот случај нема паника за бан. Јас логирам 2 акаунти од кој на едниот ја аднувам колекцијата, не 20 акаунти.
Ако на 20 акаунти ја аднам колекцијата е тогаш е ризично да.

Член од
19 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
333
Пријателите твои за што точно добијаа бан? И колку пс5 се банирани? И што направиле.

Во мојот случај нема паника за бан. Јас логирам 2 акаунти од кој на едниот ја аднувам колекцијата, не 20 акаунти.
Ниту има пријатели ниту ги банирале.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.522
Поени од реакции
18.385
Da ne ispadne Solaire kazuval carsiski muabeti ili kooperacija muabeti, ama kamionce so konzolite e veke na carina, i toa zaglaven nekoj den plus od toa sto trebalo. Ocekuvajte naskoro konzoli vo Galerija.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Isto i kaj mene vaka
Автоматски споено мислење:

Јас делам со другар пс плус, сега кога ќе земам 5ка сакам да продолжам да си го користам истиот акаун, чим е се ок кај тебе ке пробам и јас

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.522
Поени од реакции
18.385
Ne sfakam, sto bi znacelo ova?

Inace vcera sedam so devojkata, i i se javi brat i, 50 godini coekot, ama fanatik za soni, toj muabet i go zborese deka ja cekal konzolata kaj i da e da ja zeme. Ne ja preprasuvav mnogu, samo sfativ deka coekot kao prvicno si ja kupil, odnosno prednaracal konzolata, trebalo online samo da si plati, pa toa online plakanje go smenile vo Galerija, trebalo na profaktura i taka go zaebale i ostanal bez konzola, pa valda fakal vrski za od slednata naracka da mu cuvaat. Inaku devojcevo kaza deka veke i igra kupil, vika znaes kolku pari dade, vikam 5000, vika da ne e normalen a jas se smeskam u sebe, i sea me kopka dali ja zel Demon souls i si fantaziram deka mozebi i jas bi imal prilika da ja igram :D :D :D

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Ne sfakam, sto bi znacelo ova?
Стои дека те отстраниле од листа на чекање, не знам дали воопшто функционира како листа за чекање, или само ќе добиеш нотификација дека е достапен за нарачка.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.289
Поени од реакции
43.055
штом не сте селебрити автоматски сте отстранети од листата на чекање

Член од
19 септември 2018
Мислења
25
Поени од реакции
13

Некој се решил и бизнис да тера па можно е и заради тоа да се изеделе бан

Член од
1 ноември 2019
Мислења
357
Поени од реакции
356
Стои дека те отстраниле од листа на чекање, не знам дали воопшто функционира како листа за чекање, или само ќе добиеш нотификација дека е достапен за нарачка.
Можеби 30 дена трае односно стои продуктот во листа на чекање и ако не стигне за праќање/плаќање го тргаат.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Можеби 30 дена трае односно стои продуктот во листа на чекање и ако не стигне за праќање/плаќање го тргаат.
Може, али јас мислам дњка не функционира листава, кога ќе добијат ќе пуштат во продажба, па кој успее да земе, другите ќе си чекаат уште

Kajgana Shop

На врв Bottom