- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.710
- Поени од реакции
- 744
Јас играм фифа, највеќе заради fut, али сеа скоро 1-2 не сум играл, заврши интересното. aleksandaarr09, адните ме може да правеме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можам јасНекој со ФИФА 20 и ПС+ заинтересиран за играње? Со @Клипче играме онлајн френдлис, ама интересно би било повеќе да сме, може и мини турнирчиња да си правиме
*Не прифаќаме јаки играчи кои нема да ни дадат да чепнеме топка.

psn Bozhinoski (i know right, so originalМожам јас
psn: buchica1
)Како купуваш од Amazon, јас кога одам на Checkout ми кажува дека нема залиха- претпоставувам поради IP адресата ме откачува.Amazon.com: EA Play 1 Month Subscription – [PS4 Digital Code] : Video Games
Amazon.com: EA Play 1 Month Subscription – [PS4 Digital Code] : Video Gameswww.amazon.com
јас вака купив па го вметнав после, игрите не можеш дирекно, мораш донлоад да им праиш

Јас ја имам, интересно е што ја додадоа и Македонија со Update-от за Европско, ама немам нешто време последниве недели да ја играм. Инаку подобра ми e PES од Fifa, штета што ги неаат сите лиценци.Никој бе ПЕС не играте?
Како купуваш од Amazon, јас кога одам на Checkout ми кажува дека нема залиха- претпоставувам поради IP адресата ме откачува.
На cdkeys ми покажува дека имаат залиха, ќе платам и после не ми пуштаат код - демек системска грешка било тоа што се појавува на залиха.
Од G2A не можам да купувам, не знам зошто ме банираа и така... нема EA Access за мене
Автоматски споено мислење:
Јас ја имам, интересно е што ја додадоа и Македонија со Update-от за Европско, ама немам нешто време последниве недели да ја играм. Инаку подобра ми e PES од Fifa, штета што ги неаат сите лиценци.

SOLD <3PES 2020 е 7,50$.
Moto GP 19 е 5,99$ ако имаш PS Plus.
И јас го прочитав тоа и немам засега. Тој што имаше објавено имаше UK account, па ако има некој таков нека се јавиДемек 10усд/10 фунти за сите пс плус јузери.
Ја неам засега.