PlayStation 4

A Cobra ODE sto e da ne e "chip"?
Ist princip kako piraterijata kako od 1998-1999 na PS1 ili 2003-4 na PS2. Samo sto vo slucajov na starite konzoli im se lemeshe chip koj go laze laserot deka ima orginalka...
E kaj ODE imas ured koj go presretnuva incijalniot signal od drajvot deka ima disk a ustvari ucitava bekapi od HDD...
PS4 ke ima piraterija 2020 godina

A Cobra ODE sto e da ne e "chip"?
Ist princip kako piraterijata kako od 1998-1999 na PS1 ili 2003-4 na PS2. Samo sto vo slucajov na starite konzoli im se lemeshe chip koj go laze laserot deka ima orginalka...
E kaj ODE imas ured koj go presretnuva incijalniot signal od drajvot deka ima disk a ustvari ucitava bekapi od HDD...
PS4 ke ima piraterija 2020 godina

Тоа се вика џеилбрејк мод, а не чипување.

Тоа што мене лично ме иритира, е тоа што се мешаат изразите чипување, џеилбрејкување и хакнување.

Иако сите имаат една иста цел, сепак методите се различни и тоа треба да се земе во предвид.

Jailbreak e termin koj prvenstveno se koristi za probivanje na Apple uredite...
Ko sega da kazam Go rootirav PS3to da cita piratski igri :pos: - Rootiranje se odnesuva na Android uredi....
isti kurac sve toa....

Nego nikoj ne se pofali so PS4kite...Neli 70 dusi bea...Najmalku 2-3 ima ovde aktivni od nimi. Pa pofalete se kritiki ova ona....
Konzolata ne e za vo vitrina na izlog so kristalnite cashi da vi stoi.
Placite za parite sto gi zatvorivte? Ne se sekirajte ke se vidime na Reklama5 i Pazar3 :P

стварно си неинтелигетен .... ја ја играв диабло 3 на пц и графиката беше катастрофа коцки полоша и од икс бокс 360

Ти си неинтелегентен пријателе и не измислувај гола вода тука.

Кхммм,сакам да прашам нешто :) Т.е нешто не ми е баш јасно па можеби некој овде ќе може да ми објасни...Еве да речеме дека имам пс4(иако немам)._. Е сега дали може да купам неколку игри за пс4 преку Playstation Store и да ги играм мултиплеер ?(парите не се проблем лоооол) Знам дека псн се наплаќа 50 долари или така неш...(годишно)..Фала однапред :P

Кхммм,сакам да прашам нешто :) Т.е нешто не ми е баш јасно па можеби некој овде ќе може да ми објасни...Еве да речеме дека имам пс4(иако немам)._. Е сега дали може да купам неколку игри за пс4 преку Playstation Store и да ги играм мултиплеер ?(парите не се проблем лоооол) Знам дека псн се наплаќа 50 долари или така неш...(годишно)..Фала однапред :P

Па чим се оригинал нормално дека ќе можеш да ги играш онлајн:)

Знам,ама не можам да направам ПСН акаунт .____. Ја нема Македонија,на она кај шо избираш држави...Викаат дека ако одбереш друга држава ке добиеш бан ?
EDIT:Сакам да направам псн акаунт преку пц,и кога ке купам пс4 само да се логирам,да купам игри и да си играм лол хаха :)

Знам,ама не можам да направам ПСН акаунт .____. Ја нема Македонија,на она кај шо избираш држави...Викаат дека ако одбереш друга држава ке добиеш бан ?
EDIT:Сакам да направам псн акаунт преку пц,и кога ке купам пс4 само да се логирам,да купам игри и да си играм лол хаха :)
Jas imam akaunt na PSN i imam uplateno PSN Plus na 1 godina i spustam igri od PSN loooooool . Davaat sekoj mesec novi...loooool Sega igram Soul Sacrifice na Vita i Bioshock Infinte na PS3. loool
Plakam 50 eura godisno i dobivam igri vo vrednost od 1000-2000 evra loooool

Дајте домашно видео некој што има ПС4 или сите лажат?

Па зошто си го купил?:rolleyes:

Абе имам телевизор, ама ХДМИ-то ми се расипа. Пред некое време го однесов на мајстор и ми рече за да се напраело требало цела матична уствари да ја смени, не можело само тој дел. И со цела надеж бев дека ќе можам на монитор да го поврзам, ама ништо :D
btw 2 купив, не еден :ROFLMAO:

Абе имам телевизор, ама ХДМИ-то ми се расипа. Пред некое време го однесов на мајстор и ми рече за да се напраело требало цела матична уствари да ја смени, не можело само тој дел. И со цела надеж бев дека ќе можам на монитор да го поврзам, ама ништо :D
btw 2 купив, не еден :ROFLMAO:
Значи и за мојата плазма така ќе биде, подобро и да не ја ни носам на сервис. Fuck.:(

Значи и за мојата плазма така ќе биде, подобро и да не ја ни носам на сервис. Fuck.:(

Ова јас го разбирам како, доколку имаш интегрирана графичка на матичната и она ти цркне, уствари не можеш да ја смениш, освен цела матична..
Нека се изјасни некој електричар ако има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom