PlayStation 4

Dexter mnogu go tupis majke mi.....

70tina parcinja na start na prodazba za proizvod od 400€ e sosema solinda brojka.

Inaku sto imaat doneseno od igri? Killzone? Knack? Assassins Creed IV? COD Ghost?
Pretpostavuvam so 3990den ke odat kako inicijalna cena na sekoja nova igra :)

Не се слагам со твоето мислење. Вечерта беа продадени точно 68 конзоли PS4, одговорите ме ми се директно од одговорниот на продажба во самата продавница, дечкото кој работеше на каса вечерва, бидејќи многу добро стојам со него. Исто така еден дел не ни дошле по конзолата и се очекуваат утре. Сепак бројката од што ми ја соопштија воопшто не е за потценување. Јас закаснив малку повеќе и стигнав околу 21.30 и немаше повеќе од 10 души, што ме разочара, но на моето прашање: што е со луѓето зашто ги нема, ми одговорија дека голем дел од pre-order дошле порано бидејќи дел не биле од Скопје и сакале да заминат порано од страв од снегот.
Инаку јас незнам дали ти воопшто купи вечерва PS4, бидејќи ке видеше што содржи внатре како документи и дека сите си беа убаво колоритно испечатени на Македонски јазик, од упатство до гарантни услови.
Унаку чисто ради твоја информација, тие се Ексклузивни увозници и дистрибутери за SCEE програмата на територија на РМ! Провери од утре во НИКО и СЕТ од каде ги добиле конзолите, многу е едноставно, прочитај на декларацијата.

Инаку за дел од замерките и јас се слагам, а за поголем дел не. Сепак е ова конзола за играње!!!

Ама го затупе страв од снегот? мој газ
И јас стојам добро со братму на сестраму другар на продавачот ми кажа разочарување е продавањето
Мобилниот требаше да биде само за разговори ама отиде во друга насока.

И јас стојам добро со братму на сестраму другар на продавачот ми кажа разочарување е продавањето

Не можам да разберам едно нешто, ако самата продавница направила добра презентација, зашто тебе или било кој би ве интересирало како поминала нивната продажба, односно колку конзоли они продале итн итн .. ?

Ако е конзола за играње, што не ги снижат цените за игрите максимум до 500денари? Ем им ја плаќаш конзолата(скапа), ем и игрите да им ги купуваш. Мислам дека нема да се појави уште еднаш конзола како PS2. Кој што сака нека каже, ама PS3 заедно со PS4 не вредат колку PS2. Иако PS2 не се користеше толку за мултимедија, но си го оправдуваше името "играчка конзола".

Има вистина во ова, јас бев еден од нив. Морав порано да се враќам за ПП зошто патот беше катастрофа, и цела среќа што договорив порано да ги земам, 3 ипол саати се враќав, патот беше катастрофа.
Е сега уште 2-3ца нека биле како мене од страна, фазла не верувам.

Иначе во врска со ограничувањата, комплетно сум разочаран. Да, ПС е за игри, ама како може да стават некои ограничувања што предходно биле дозволени. Да ги немало од старт, пеки, би базбрал, ама вака?
И баш како што кажа. И телефоните се само за разговори, зошто тогаш може да се слуша музика на нив, интернет, игри и сл.?
Исто така многу ме иритира фактот "Вие сте сопственици на конзолата, но не и на софтверот". Ова ми е нешто како, ти си сопственик на колата, ама не и на воланот, така да кај што ќе вртам, таму ќе идеш.

Да се надеваме дека во наредните софтверски апдејти ќе овозможат слушање на музика, гледање на филмови и поврзување на екстерни уреди.

Ако е конзола за играње, што не ги снижат цените за игрите максимум до 500денари? Ем им ја плаќаш конзолата(скапа), ем и игрите да им ги купуваш. Мислам дека нема да се појави уште еднаш конзола како PS2. Кој што сака нека каже, ама PS3 заедно со PS4 не вредат колку PS2. Иако PS2 не се користеше толку за мултимедија, но си го оправдуваше името "играчка конзола".

I koj ke pravi dobri igri za 500 denari ? Tie sto gi pravat igrite ne ziveeat u MK. Bajdawej pazarot za konzolite i igrite ne e namenet za drzavicki kako MK. Ti treba da bildes i blagodaren zosto seuste mozes da igras piratski igri.

I koj ke pravi dobri igri za 500 denari ? Tie sto gi pravat igrite ne ziveeat u MK. Bajdawej pazarot za konzolite i igrite ne e namenet za drzavicki kako MK. Ti treba da bildes i blagodaren zosto seuste mozes da igras piratski igri.

Не играм пиратски игри пошто софтверот ми е на 4.53. Моментално играм демо игри(едно мало фала до Сони што и толку дале :cautious:). А што, да не купуваат Американците оргинали? Ќе ја купат GTA5 зашто е најпопуларна а другите ќе ги симнуваат од торенти.

Не играм пиратски игри пошто софтверот ми е на 4.53. Моментално играм демо игри(едно мало фала до Сони што и толку дале :cautious:). А што, да не купуваат Американците оргинали? Ќе ја купат GTA5 зашто е најпопуларна а другите ќе ги симнуваат од торенти.
Na Amerikancite 50 dolara im e kako tebe 150 denara....Nikoj ne se zamara da downloadira ili instalira cipovi. Ima zakon i zatvor se lezi za takvo nesto. Bidi blagodaren sto kaj nas seuste mozes da piratirash.

Na Amerikancite 50 dolara im e kako tebe 150 denara....Nikoj ne se zamara da downloadira ili instalira cipovi. Ima zakon i zatvor se lezi za takvo nesto. Bidi blagodaren sto kaj nas seuste mozes da piratirash.

Мене исто ми се фаќа дали може да се пиратира или не. :D Колку пари, толку музика.

Знаете одприлика кога е можно да искочи чип за да прима пиратерија?

Знаете одприлика кога е можно да искочи чип за да прима пиратерија?

Чиповите од поодамна не се решение за да може да се играат пиратски копии од видео игри, туку хаковите.

Дајте престанете да прашувате за чипови и за чипувања кога од поодамна не се користат, туку уште од претходната 7-ма генерација - Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii - се користат хакови, а не чипови, за да може да се играат пиратски копии од видео игри.

А кога сме кај хаковите, сеуште не е излезен ниту еден хак ниту за PlayStation 4, ниту за Xbox One и очигледно ќе се изначекаме додека да излезат хакови за овие конзоли за да може да се играат пиратски копии од видео игри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom