PlayStation 4

Се исплати ли 4 про, со една рачка, Resident evil 5 на cd, и на акаунт : Last of us part 2, Call of duty modern warfare, Minecraft, Mortal combat 11, GTA 5, Resident evil 2 и Resident evil 7, за 15 000?

Се исплати ли 4 про, со една рачка, Resident evil 5 на cd, и на акаунт : Last of us part 2, Call of duty modern warfare, Minecraft, Mortal combat 11, GTA 5, Resident evil 2 и Resident evil 7, за 15 000?
Премногу се исплати.

Plus NBA 2K20, Tomb Rider, Destiny 2, 1 godina psplus :)

Plus NBA 2K20, Tomb Rider, Destiny 2, 1 godina psplus :)
Заинтересиран си за ПС4 Про со џеилбрејк? Колку даваш :) ?
Значи сите пс4 игри излезени пред Октомври/Ноември 2019, плус имаш ретроарк...

Заинтересиран си за ПС4 Про со џеилбрејк? Колку даваш :) ?
Значи сите пс4 игри излезени пред Октомври/Ноември 2019, плус имаш ретроарк...
Не, веќе имам про, а и не сакам да се лишам од можноста за онлајн играње.

Инаку, на Телеграм апликацијата има канал, каде продаваат акаунти со многу игри, по багателна цена.

Еве на пример одличен акаунт, со одлични игри, за џабе.

Другар купуваше, и нема превара и слично. За 1000 денари ќе ги играш Дет стрендинг и Гоуст оф Цушима, што е незамисливо.
ec6c90117f42832a950a1456ab3c6bbc.jpg

Истотака, нуди ваш избор на 3 игри, од 2019 и 2020 година, за 25 долари. Плаќањето е преку пејпал.

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Последно уредено:
Не, веќе имам про, а и не сакам да се лишам од можноста за онлајн играње.

Инаку, на Телеграм апликацијата има канал, каде продаваат акаунти со многу игри, по багателна цена.

Еве на пример одличен акаунт, со одлични игри, за џабе.

Другар купуваше, и нема превара и слично. За 1000 денари ќе ги играш Дет стрендинг и Гоуст оф Цушима, што е незамисливо.
ec6c90117f42832a950a1456ab3c6bbc.jpg

Истотака, нуди ваш избор на 3 игри, од 2019 и 2020 година, за 25 долари. Плаќањето е преку пејпал.

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Има најави и ваму за онлајн но тоа секако нема да биде она кое што го бараш ти со голема база на играчи...
Инаку за кој ќе се одлучиш од некст ген ерата кога ќе ти дојде време да се префрлиш од прото?

Има најави и ваму за онлајн но тоа секако нема да биде она кое што го бараш ти со голема база на играчи...
Инаку за кој ќе се одлучиш од некст ген ерата кога ќе ти дојде време да се префрлиш од прото?
Па не верувам во наредните две години дека ќе се префрлам на петка, пс4 има огромна база на игри кои верувам ценовно ќе станат уште подостапни и кои чекаат играње, а мислам дека после тоа би одел со дигиталната верзија, затоа што како што гледам, ЦД игрите се изгор и немам толкав буџет за да го трошам на игри, а и доста истражувам пред да се одлучам да купам некоја игра и не верувам дека би се зезнал да купам игра која нема да ми се допадне. Обично сакам рпг жанрови, ретко фпс или спортски, сакам игри со плејтајм минимум 50 60 часови, и неретко ги преигрувам по неколку пати, пример Dark souls и Bloodborne.

Ќе почекам и јас барем уште две години, мене некако повеќе ме влече накај Иксбокс за новата генерација но дотогаш има уште доста време па немора сега дефинитивна одлука да падне.

Ме интересира, дали со овој bundle трите игри доаѓаат на CD?!
GoW.png

Здраво дечки,

Кратко прашање пошто прв пат зимам ПС4, и иам прашање околу америчкава продавница.

Фактички се прави акаунт во УС, се зима ПСН од Амазон (или каде било друго), и... работи? Као сериозно прашање, there's no catch? Никакви плус барања, проблеми?

Здраво дечки,

Кратко прашање пошто прв пат зимам ПС4, и иам прашање околу америчкава продавница.

Фактички се прави акаунт во УС, се зима ПСН од Амазон (или каде било друго), и... работи? Као сериозно прашање, there's no catch? Никакви плус барања, проблеми?
Никакви купони си купуваш од g2a најевтини се само правиш ус и бираш држава со нема данок на игри

Никакви купони си купуваш од g2a најевтини се само правиш ус и бираш држава со нема данок на игри

Дали за игрите кои се Region Locked пример јас играм PES, важи од каде е акаунтот или играта купена.
Дали мене ми се потрефи тоа што направив словенечки акаунт за да плаќам преку Пејпел, па сега можам да играм на европски сервер или ќе се зафркнев доколку беше од УСА.
Реално доколку и други игри се заклучени по региони може да има проблем со онлајн игри поради голем пинг.

Дали за игрите кои се Region Locked пример јас играм PES, важи од каде е акаунтот или играта купена.
Дали мене ми се потрефи тоа што направив словенечки акаунт за да плаќам преку Пејпел, па сега можам да играм на европски сервер или ќе се зафркнев доколку беше од УСА.
Реално доколку и други игри се заклучени по региони може да има проблем со онлајн игри поради голем пинг.
ПЕС е битно од кај ти е акаунтот, јас 2020 ја имав земено од УСА акаунт и можев да играм само со играчи од јужна и северна Америка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom