Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
А таа верзија не може да се декодира сеуште?
Па може но кошта. Има разни глупости како што се Е3 флашер, Прогскит...ама тие многу коштаат и не е секојпат 100% сигурно.
А за софтверска верзија се чека Какаротокс (twitter.com/kakarotoks).

Па може но кошта. Има разни глупости како што се Е3 флашер, Прогскит...ама тие многу коштаат и не е секојпат 100% сигурно.
А за софтверска верзија се чека Какаротокс (twitter.com/kakarotoks).

А кој фирмвер не треба да биде?
Зошто планирам да купувам 3ка па да не се зезнам.

А кој фирмвер не треба да биде?
Зошто планирам да купувам 3ка па да не се зезнам.
Ако сакаш да биде пиратерија 3.55 максимум. Значи се над 3.55 ти е џабе.
Али ако не сакаш пиратерија, земи си каков и да е пс3, апдејт на 4.0 па ќе свртиме некоја партија кол оф дјути онлајн. :D

Ако сакаш пиратерија не купувај PS3, толку едноставно.

Вака, како што знаеме, пс3 има подршка за маус и тастатура, но само за шетање низ мени и за сурфање(барем за толку знам). Може ли некако logitech mx3200 wireless маус и тастатура да ги искористам за играње на акциони-пуцачини игри или ми треба друг модел на безжична тастатура и маус. Читав некаде требало да се на блутут усб ресивер, а овој што го имам е PID LZ84338, најверојатно не е блутут. Тешко е да играш пуцачини со џојстик, додека нанишаниш отиде.:pos:

Измена: Сега видов вакво нешто: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6896037 има и на јутјуб видео клипчиња, јако е:

Да не продава некој џоистик за ПС3?Стар нов не е важно.:)

Дали се исплати на старо(добро сочуван од познат човек) да се купи playstation 3 40 GB за 8000 денари. Не сум по играњето многу ама некако ми изгледа добра цената. И плус кои додатоци можат да се купат за овој тип playstation? има ли некој шизички додатоци како палката од Wii или kinekt или како и да се викаше за xbox.

Дали се исплати на старо(добро сочуван од познат човек) да се купи playstation 3 40 GB за 8000 денари. Не сум по играњето многу ама некако ми изгледа добра цената. И плус кои додатоци можат да се купат за овој тип playstation? има ли некој шизички додатоци како палката од Wii или kinekt или како и да се викаше за xbox.

Ако не ти се исплати тука сум јас, дај ми број од човекот. :D

Ако не ти се исплати тука сум јас, дај ми број од човекот. :D
Токму тако одговор ми требаше значи се исплати! :-) Цел живот сум на PC, и вакви работи како PS3 ми се ептен непозната зона, ама изгуглав во меѓувреме поточно за овој модел и импресиониран сум. Wi-fi, сурфање, музика, TV, игри...мислам дека се исплати особено за 8000 ден.

Прво што ќе направиш ПРЕД да го купиш, влези во Систем сетингс - систем информатион и види кој софтвер има, ако пишува 3.41 или 3.55, земај, ако е 3.6, не земај, на тој софтвер пиратерија нема.

А добро ако сте навикнати на PC за пуцачини, зошто ги играте на PS3, кога преку Steam е неколку пати поефтино да се купуваат игри.

Или PC-ата ви се канта? ;)

Па подобро еднаш купи пс3 и терај, него ли на 2 години да докупуваш нови делови за пц, мислам појаки. Е сега проблем е во пс3 за доста нови игри нема eboot fix, ама ќе биде некој ден и изменет фирмвер за 4.0 па повторно ќе уживаме.
На компјутеров што го имав гта4 едвај ја играв, додека на пс3 лета, исто и со LA Noire.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom