А таа верзија не може да се декодира сеуште?Ќе нема кастом фирмвер шо значи ќе нема пиратерија.
А таа верзија не може да се декодира сеуште?Ќе нема кастом фирмвер шо значи ќе нема пиратерија.
Па може но кошта. Има разни глупости како што се Е3 флашер, Прогскит...ама тие многу коштаат и не е секојпат 100% сигурно.А таа верзија не може да се декодира сеуште?
А кој фирмвер не треба да биде?Па може но кошта. Има разни глупости како што се Е3 флашер, Прогскит...ама тие многу коштаат и не е секојпат 100% сигурно.
А за софтверска верзија се чека Какаротокс (twitter.com/kakarotoks).
Ако сакаш да биде пиратерија 3.55 максимум. Значи се над 3.55 ти е џабе.А кој фирмвер не треба да биде?
Зошто планирам да купувам 3ка па да не се зезнам.
Ако не ти се исплати тука сум јас, дај ми број од човекот.Дали се исплати на старо(добро сочуван од познат човек) да се купи playstation 3 40 GB за 8000 денари. Не сум по играњето многу ама некако ми изгледа добра цената. И плус кои додатоци можат да се купат за овој тип playstation? има ли некој шизички додатоци како палката од Wii или kinekt или како и да се викаше за xbox.
Токму тако одговор ми требаше значи се исплати!Ако не ти се исплати тука сум јас, дај ми број од човекот.![]()
Прво што ќе направиш ПРЕД да го купиш, влези во Систем сетингс - систем информатион и види кој софтвер има, ако пишува 3.41 или 3.55, земај, ако е 3.6, не земај, на тој софтвер пиратерија нема.Дали се исплати на старо(добро сочуван од познат човек) да се купи playstation 3 40 GB за 8000 денари. Не сум по играњето многу ама некако ми изгледа добра цената. И плус кои додатоци можат да се купат за овој тип playstation? има ли некој шизички додатоци како палката од Wii или kinekt или како и да се викаше за xbox.