pojma_nemam
Пиво
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 288
- Поени од реакции
- 1
има некој од Прилеп расположен за трампа на игри
Не мора Прилепима некој од Прилеп расположен за трампа на игри
Ќе ја почнам неа прва ама моментално сум во Скопје :|Почни веднаш да ја играш Deus Ex: HR, ремек дело од игра, феноменална атмосфера.![]()
Епа ја се заебав коа му дадов апдејт и сеа ќе купувам игриmene licno modern warfare mi se pointeresni igri od tie so tematika od vietnam ili slicni, potenciram na black ops i world at war, preglupi mi se i ne bi dal ni denar za niv, ma da ja za nisto ne davam pari, se simnuvam![]()
leleee, gadno si se zaebal.Епа ја се заебав коа му дадов апдејт и сеа ќе купувам игри![]()
Памти на внатрешната меморија, не на HDDто, затоа и проблем е Downgrade, односно не може да се симне верзијата софтверски него само хардверскиleleee, gadno si se zaebal.
Nego znae li nekoj kade ps3 pameti koj firmware mu e. Pred edno 2 meseci mozebi bese, menuvav hdd i prethodno neli pravev bekap na usb stik, bekapot bese nekade 300-400mb, i stavam nov 160gb sata hard disk izvaden od usb WD 160gb my passport i samiot si napravi restore t.e. instal na noviot hdd i se si bese kako po staro, bez nisto povtorno da jailbreknuvam![]()
Aha, fala, toa ne mi bese jasno. Mozebi postoi baterija kako na pc pa da ja izvadis i da zaboravi kaj se naodjaПамти на внатрешната меморија, не на HDDто, затоа и проблем е Downgrade, односно не може да се симне верзијата софтверски него само хардверски
Што значи тоа ако направил апдејт на 3.6 и 3.7?pisi i vaka javno cena cisto da imame pretstava kako idat na staro ceni i koj firmware ima, da ne si pravel update na 3.6, 3,7?
Ќе нема кастом фирмвер шо значи ќе нема пиратерија.Што значи тоа ако направил апдејт на 3.6 и 3.7?